Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ικανοποιημένος ο Klopp απ’την εμφάνιση, όχι απ’τον διαιτητή

Ικανοποιημένος ο Klopp απ’την εμφάνιση, όχι απ’τον διαιτητή

Καμία δικαιολογία δεν αναζήτησε ο Jurgen Klopp

Την ικανοποίησή του για την εμφάνιση της ομάδας του εξέφρασε ο Jurgen Klopp μετά το τέλος της ισόπαλης (1-1) αναμέτρησης με την Chelsea. Ο Γερμανός τεχνικός τόνισε ότι οι τόσο οι παίκτες του όσο και αυτοί του Antonio Conte απέδωσαν ωραίο ποδόσφαιρο, όμως δεν παρέλειψε να εκφράσει τα παράπονά του για τον διαιτητή της αναμέτρησης, Michaeol Oliver, που δεν έδωσε το ΟΚ ώστε να γινει η αλλαγή του Adam Lallana πριν το γκολ του Willian, με το oποίο πήραν οι μπλε τον βαθμό της ισοπαλίας.

«Ήμουν θυμωμένος γιατί θέλαμε να αλλάξουμε το σύστημα και δεν μπορούσαμε εξαιτίας του διαιτητή» είπε ο Jurgen Klopp. «Δεν μας έδωσε την ευκαιρία. Θέλαμε να βάλουμε 5 παίκτες στα μετόπισθεν και νομίζω ότι αυτό θα βοηθούσε. Τότε ήταν που ο Willian έβαλε το γκολ.» σχολίασε ο Γερμανός, ο οποίος εξέφρασε μετά την άποψή του για τον αγώνα συνολικά.

klopp

«Ήταν δύο πολύ καλές ομάδες με φανταστική συμπεριφορά. Η σύνθεση της Chelsea μας έκανε δύσκολα τα πράγματα και έκανε το παιχνίδι ένα ωραίο ποδόσφαιρο αντεπίθεσης. Έχω δει αρκετά πράγματα απ’τον Salah και μιλάω πολύ για αυτόν μετά τα παιχνίδια, αλλά μπορέι να παίξει σε αυτό το είδος παιχνιδιού. Συνολικά νομίζω ότι ήταν μία πολύ καλή ομαδική εμφάνιση απόψε» κατέληξε ο Γερμανός.

Μοιραστείτε το!

One thought on “Ικανοποιημένος ο Klopp απ’την εμφάνιση, όχι απ’τον διαιτητή

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com