Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Klopp: «Ακόμα εμπιστεύομαι 100% τον Moreno»

Klopp: «Ακόμα εμπιστεύομαι 100% τον Moreno»

Φαντάσου να μην είχες τον Jurgen προπονητή, Moreno. Ο Graeme θα σε είχε στείλει στις μπουλντόζες (και δεν τ κρύβει).

Ένα ακόμα θέμα που συζητήθηκε στην συνέντευξη τύπου ήταν η απόδοση του Alberto Moreno με την Σεβίλλη. Και ο Klopp τόνισε πως τον εμπιστεύεται ακόμα, υψώνοντας ασπίδα προστασίας στον παίκτη, αλλά αποκάλυψε ότι μίλησε μαζί του μετά το παιχνίδι.

«Είδατε τα γκολ, το πως τα δεχτήκαμε ήταν περίεργο, αλλά δεν ήταν λάθος ενός παίκτη. Ναι, ήταν ο Alberto που έκανε το πέναλτι και το φάουλ, όμως δεν είναι ακριβώς έτσι. Είναι το πως βρεθήκαμε σε αυτή την κατάσταση, γιατί βρεθήκαμε εκεί, γιατί δεν κάναμε πάσα πίσω στο πέναλτι – θα μπορούσαμε να κάνουμε άλλες πίσω πάσες. Είχαμε την μπάλα μέσα στην περιοχή στο τρίτο γκολ, θα έπρεπε να είχαμε αντιδράσει γρηγορότερα και να στείλουμε την μπάλα στην Betis! Όμως δεν το κάναμε, οπότε είχαν την ευκαιρία να σουτάρουν, το έκαναν και σκόραραν».

O Klopp παίρνει αγκαλιά τον Moreno όπως θα κάναμε όλοι φέτος
O Klopp παίρνει αγκαλιά τον Moreno όπως θα κάναμε όλοι φέτος

Στην συνέχεια ο Klopp παραδέχτηκε ότι είναι δική του ευθύνη η χρησιμοποίηση του Moreno και αφήνει να εννοηθεί ότι ίσως δεν έπρεπε να τον βάλει βασικό.

«Μετά το τέλος του αγώνα, μίλησα με τον Alberto. Χαίρομαι για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται και ναι, σε αυτό το παιχνίδι ήταν όντως ευθύνη μου, θα μπορούσα να είχα κάνει διαφορετικά πράγματα. Προφανώς, ήταν δύσκολα στην Σεβίλλη για εκείνον, έβλεπες κόσμο να του μιλάει λες και είναι χαμένος συγγενής. Εμένα η δικιά μου ευθύνη είναι η ενδεκάδα, οι αλλαγές ή οι αλλαγές νωρίτερα και αυτό είναι 100% δική μου ευθύνη, δεν πρέπει να κατηγορείτε τον παίκτη γι’ αυτό».

»Του είπα ότι τον εμπιστεύομαι ακόμα 100%, το παιχνίδι τελείωσε και το πως δέχτηκες γκολ δεν έχει σημασία πια. Ξέρουμε γιατί βρεθήκαμε εδώ και ξέρουμε πως να το αλλάξουμε» κατέληξε ο Klopp.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com