Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Tο Merseyside είναι κόκκινο και στην U23! (vid)

Tο Merseyside είναι κόκκινο και στην U23! (vid)

Αργεί ακόμα η επιστροφή του Brewster.

Μία εμφατική νίκη με 4-0 επί της Everton κατάφερε σε παιχνίδι που τελειώσει πριν λίγη ώρα για το πρωτάθλημα της Premier League 2, η U23 της Liverpool! Η δεύτερη ομάδα των Reds κυριάρχησε στο Prenton Park και συνέχισε την πορεία της ως πρωτοπόρος του πρωταθλήματος!

Το παιχνίδι ξεκίνησε με δυναμική και ρυθμό και από τις δύο πλευρές. Oι ευκαιρίες έδιναν και έπαιρναν για τις δύο ομάδες, όμως αυτοί που χαμογέλασαν πρώτοι ήταν οι Reds! Η ομάδα του Neil Critchley χτύπησε δις μέσα σε 3 λεπτά, πρώτα με τον Herbie Kane στο 33′ και έπειτα με τον Corey Whelan στο 36′, ώστε να οδηγηθεί το παιχνίδι στην ανάπαυλα με το σκορ στο 2-0 και τους Blues στα «σχοινια».

dhanda
Ο Yan Dhanda πανηγυρίζει το 4-0

Η επανάληψη της αναμέτρησης βρήκε τη Liverpool να μπαίνει με την ίδια διάθεση. Μόλις 4 λεπτά πέρασαν για την ομάδα των U23 και ο Rhian Brewster με ένα φανταστικό βολέ, έπειτα από σέντρα του Kane, έβαλε τους Reds μπροστά με 3 γκολ! Ο Yan Dhanda τέλος, έβαλε το κερασάκι στην τούρτα, ούτε ένα τέταρτο απ’ όναν μπήκε αλλαγή στη θέση του Brewster, διαμορφώνοντας το 4-0 και δίνοντας ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις στον θρίαμβο των μικρών Reds, οι οποίοι ξεκαθάρισαν στους γείτονες ότι το Merseyside είναι ΚΑΙ σε αυτές τις ηλικίες, πλέον, κόκκινο!

Αντί επιλόγου, θαυμάστε το γκολ – ποίημα του Rhian Brewster!

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com