Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ξεκαθαρίζει το τοπίο για τους τραυματίες ο Klopp

Ξεκαθαρίζει το τοπίο για τους τραυματίες ο Klopp

Απαντήσεις έδωσε στους Ισπανούς για Coutinho ο Klopp.

Ένα από τα – διαχρονικά, επί εποχής Jurgen Klopp – καυτά θέματα της Liverpool είναι αυτό των τραυματιών. Για άλλη μία βδομάδα οι Reds έχουν κάμποσους παίκτες τραυματίες είτε στο μεταίχμιο της επιστροφής και έτσι, όπως είναι φυσικό, το θέμα μονοπώλησε την συνέντευξη τύπου του Jurgen Klopp ενόψει Southampton. O Γερμανός μίλησε για τον Henderson, τον Lallana αλλά και τον Sadio Mane, παίκτες που ταλαιπωρήθηκαν το τελευταίο διάστημα από τραυματισμούς.

«Mε τον Sadio προφανώς και πρέπει να περιμένουμε, θα δούμε σήμερα. Ο Αdam προπονείται, 4-5 ημέρες, φανταστικό που τον έχουμε πίσω. Δεν υπάρχει ανάγκη να τον βιάσουμε ώστε να μπει, έχουμε τρία παιχνίδια την επόμενη βδομάδα. Όλοι όσοι ξέρουν τον Adam θα ξέρουν πόσο έτοιμος είναι» σχολίασε ο Klopp, ο οποίος εμμέσως πλην σαφώς είπε ότι θα πρέπει να τον περιμένουμε να έρθει από τον πάγκο. «Χρησιμοποιήσαμε μία συντηρητική μέθοδο. Θα τον χρησιμοποιήσουμε σίγουρα, αλλά για 90 λεπτά; Αυτό δεν πρόκειται να γίνει.»

lallana

«Ο Hendo λογικά θα είναι οκ, χρησιμοποίησε την εβδομάδα αυτή για να αποθεραπευτεί οπότε είναι σε καλή κατάσταση. Όσον αφορά τον Clyney, αυτά τα πράγματα συμβαίνουν. Όλοι οι ειδικοί συμφώνησαν αρχικά να χρησιμοποιήσουμε την προσεκτική μέθοδο, αλλά τώρα δεν γίνεται αλλιώς, κάναμε την εγχείριση και τώρα θα είναι καλύτερα σε λίγο καιρό και δεν αλλάζει αυτό, είναι στην τελευταία περίοδο αποθεραπείας πριν την επιστροφή του.»

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com