Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverbet : Δύσκολες οι επιστροφές από εθνικές για τη Liverpool

Liverbet : Δύσκολες οι επιστροφές από εθνικές για τη Liverpool

Liverpool εναντίον Southampton από πέρυσι

Επιστροφή στη δράση της Premier League αυτό το Σαββατοκύριακο με τη 12η αγωνιστική να βρίσκει τη Liverpool να φιλοξενεί τη Southampton στο Anfield σε ματς πολύ μεγάλης σημασίας. Το REDBET θα προσπαθήσει να συνεχίσει στα διαδοχικά ταμεία που σταμάτησε πριν την τελευταία διακοπή και προβλέπει για την αυριανή αναμέτρηση :

Η Southampton ήταν ο περυσινός δαίμονας των Reds καθώς σε 4 παιχνίδια για πρωτάθλημα και League Cup, οι παίκτες του Klopp δεν σκόραραν ούτε μία φορά. Φέτος, η ομάδα του Pellegrino ψάχνει ακόμη τα πατήματά της ωστόσο το σχέδιο πειθαρχημένης άμυνας δεν θα αλλάξει για το Anfield. Η Soton έχει μία ήττα σε 4 παιχνίδια εκτός έδρας μέχρι τώρα αν και δεν την έχουμε δει με μεγάλο αντίπαλο μακριά από το Southampton. Σε 2/4 παιχνίδια της on the road, το πρώτο γκολ της αναμέτρησης επιτεύχθηκε μετά το 28ο λεπτό. Επίσης, στα 3 από τα 4 αυτά παιχνίδια, δεν δέχθηκε γκολ στο πρώτο ημίχρονο.

O Firmino θα ήθελε πολύ να σκοράρει αύριο για τη Liverpool
O Firmino θα ήθελε πολύ να σκοράρει αύριο για τη Liverpool

Η Liverpool από την άλλη έχει μετά από καιρό θα έχει γεμάτο παρουσιολόγιο αλλά πάντα το ποδόσφαιρο ρυθμού στο οποίο επιδίδεται επηρεάζεται αρνητικά από τις διακοπές. Σε όλα αυτά συνυπολογίστε και το παιχνίδι με τη Sevilla την Τρίτη. Βέβαια, στο Anfield φέτος η Liverpool έχει δεχτεί μόλις 1 γκολ από την Burnley και έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της στα υπόλοιπα. Θα πάμε λοιπόν σε μία πρόβλεψη για σφιχτή αναμέτρηση με το πρώτο γκολ να μην μπαίνει πολύ νωρίς. Επίσης, για όποιον βλέπει νίκη της γηπεδούχου αξίζει να ποντάρει στο ισόπαλο ημίχρονο παράλληλα.

Πρόταση : Liverpool-Southampton : Πρώτο γκολ μετά το 28:00, 2.20 (Stoiximan)

Ρίσκο : Liverpool-Southampton : Χ Ημίχρονο- 1 τελικό , 4.00 (Stoiximan)

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com