Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Σκέφτεται επιστροφή στην River Plate ο Mascherano

Σκέφτεται επιστροφή στην River Plate ο Mascherano

Ο Javier Mascherano με την φανέλα την Εθνικής Αργεντινής.

Έτοιμος να αποχωρήσει από την Barcelona το καλοκαίρι είναι ο Javier Mascherano, με την River Plate, να μοιάζει ο ιδανικός προορισμός για τον Αργεντίνο.

Ο 33χρονος, έκανε μία πολύ πετυχημένη πορεία στους Blaugrana, με το συμβόλαιο του να λήγει το 2019.Ο Ernesto Valverde, δεν τον έχει στα πλάνα του και τα σενάρια για μια πιθανή επιστροφή στην Liverpool φούντωναν όλο και περισσότερο.

Ακόμη και αν οι Reds, θέλουν να φέρουν πίσω στο λιμάνι τον Mascherano, ο ίδιος δηλώνει πως θα του άρεσε μία επιστροφή στον σύλλογο που λατρεύει από παιδί, την River Plate.

Ηγετικός ο ρόλος του Mascherano.
Ηγετικός ο ρόλος του Mascherano.

Μπορεί να θαυμάζει την Liverpool ο Αργεντίνος, όμως πιστεύει πως χρωστάει λίγο χρόνο στην αγαπημένη του ομάδα.Έχει καλές σχέσεις με τον πρόεδρο της River, όμως δεν εγγυάται ότι θα κλείσει το deal.

«Πιστεύω πρέπει να δώσω ένα κομμάτι της καριέρας μου στην River Plate.Το πρόβλημά μου είναι πως δεν είναι σίγουρη η μετεγγραφή.Δεν μπορώ να πω περισσότερα, γιατί άμα δεν πετύχει η μετεγγραφή θα με λένε ψεύτη.Η αλήθεια είναι πως έχω σκεφτεί να γυρίσω στην Αργεντινή.Έχω πολύ καλές σχέσεις με τον πρόεδρο της ομάδας, τον Rodolfo D’Onofrio και μιλάμε»

Ο Javier, παραδέχθηκε ότι η απόφαση για το μέλλον του σαν ποδοσφαιριστής, δεν είναι μόνο στο δικό του χέρι.Το σημαντικό είναι, το που θα είναι καλά η οικογένεια του και τα παιδιά του.

«Το μέλλον μου δεν έχει να κάνει με τα λεφτά.Συνήθιζα να παίρνω μόνος μου τις αποφάσεις για την καριέρα μου όμως τώρα, πρέπει να το συζητήσω με την οικογένειά μου.Δεν πρέπει να ξεχνάω τα παιδιά μου και την κατάστασή τους»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com