Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η Barcelona…ξανάρχεται!

Η Barcelona…ξανάρχεται!

Η Barcelona φαίνεται πως θα δοκιμάσει ξανά την τύχη της στο ζήτημα Philippe Coutinho τον ερχόμενο Ιανουάριο δοκιμάζοντας τις αντοχές της Liverpool.

Σύμφωνα με τον βασισμένο στο Merseyside δημοσιογράφο Paul Joyce, οι Καταλανοί αναμένεται να κάνουν πρόταση περί τα 106 εκατομμύρια λίρες σε λίγο καιρό. Το ίδιο ποσό αναφέρει και στο πρωτοσέλιδό της η φιλικά κείμενη στην ισπανική ομάδα, καταλανική εφημερίδα Sport.

Βέβαια, οι Καταλανοί φαίνεται να γνωρίζουν πως η πρόταση αυτή δεν θα γίνει αποδεκτή από τη διοίκηση των «Κόκκινων», ειδικά μεσούσης της σεζόν.  Το ποσό των 106.000.000 λιρών είναι αισθητά χαμηλότερο από την τελευταία προσφορά της Barcelona το καλοκαίρι κάτι που επιβεβαιώνει το γιατί πολύ δύσκολα οι Reds θα συναινέσουν σε κάτι τέτοιο.

Oι Ισπανοί της Barcelona θα ξανάρθουν μάλλον για Coutinho
Oι Ισπανοί της Barcelona θα ξανάρθουν μάλλον για Coutinho

Όπως έχουμε γράψει ξανά, το σίριαλ θα ανοίξει ξανά. Είτε τον Ιανουάριο είτε το καλοκαίρι. Πολύ δύσκολα αν θέλετε την εκτίμησή μας ο παίκτης θα αποχωρήσει στα μέσα της σεζόν. Αντίθετα, με το Παγκόσμιο Κύπελλο στον ορίζοντα, η Liverpool θα έχει ένα επιπλέον δυνατό διαπραγματευτικό χαρτί ανάλογα και την πορεία του Βραζιλιάνου. Τότε, θα μπορεί πιο εύκολα να πάρει χρήματα κοντά σε εκείνα που πιθανώς θα τα δέχεται ως βάση διαπραγματεύσεων εφόσον αποδεχθεί πως δεν μπορεί πια να κρατήσει τον παίκτη.

Το ζήτημα θα μας απασχολήσει ξανά αλλά προς το παρόν το μόνο που έχει σημασία έχει η απόλυτα επαγγελματική στάση του ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα τεθεί κατά πάσα πιθανότητα ξανά στη διάθεση του Jurgen Klopp για το παιχνίδι με τη Southampton στις 18 του μήνα.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com