Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Jupp Heynckes για Can

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Jupp Heynckes για Can

Ο προπονητής της Bayern Munich, Jupp Heynckes, μίλησε για έναν παλιό του παίκτη, τον Emre Can και για το συμβόλαιό του με την Liverpool.

Το συμβόλαιο του 23χρονου λήγει το καλοκαίρι και ο παίκτης φαίνεται πως θα φύγει ελεύθερος.Ο Γερμανός μέσος έχει την δυνατότητα να μιλήσει με ομάδες εκτός της Premier League στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Όπως είχαμε γράψει, η Juventus έχει δείξει μεγάλο ενδιαφέρον για τον Can, αλλά απ’ότι φαίνεται η Bayern Munich θα μπει στο κόλπο για την απόκτησή του.

Ο Emre Can (παλιά) σε προπόνηση της Bayern
Ο Emre Can (παλιά) σε προπόνηση της Bayern

Μιλώντας στην συνέντευξη τύπου για το παιχνίδι κόντρα στην Dortmund, ο Heynckes έκανε μία αναφορά στον κεντρικό μέσο της Liverpool.

«Πάντα υπάρχουν ορισμένα κριτήρια όταν θες έναν παίκτη.Είχα τον Can μόνο για μερικούς μήνες.Είναι ένας καλός, νεαρός παίκτης, που έχει βελτιωθεί πάρα πολύ.Έχει δυναμική και είναι δυνατός»

Ο Emre έχει 14 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις μέχρι στιγμής, έχοντας σημειώσει 3 γκολ και έχοντας μοιράσει 3 ασσιστ.Ο Γερμανός είναι ένα βασικό γρανάζι για την ομάδα του Jurgen Klopp και σίγουρα μία πιθανή αποχώρηση του δεν θα ήταν και η πιο ευχάριστη.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com