Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Bilic: «Εξαιρετική ομάδα, αλλά εκτίθεται αμυντικά η Liverpool»

Bilic: «Εξαιρετική ομάδα, αλλά εκτίθεται αμυντικά η Liverpool»

Bilic

Τη δική του συνέντευξη τύπου για το σημερινό παιχνίδι της West Ham με τη Liverpool έδωσε ο προπονητής των ‘Σφυριών’, Slaven Bilic, και προφανώς η κουβέντα κάποια στιγμή έφτασε και στην ομάδα μας.

Ας δούμε τι σχετικό είπε ο Κροάτης coach:

«Δε θα είναι και πολύ χαρούμενοι με τη θέση τους στη βαθμολογία. Είναι μία πολύ καλή ομάδα που παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο, κάτι που βέβαια μπορεί να τους αφήσει λίγο εκτεθειμένους πίσω.»

«Τους έχουμε αναλύσει, και η Tottenham δεν είναι η μόνη ομάδα που έχει εκμεταλλευτεί τα κενά τους στην άμυνα. Πρέπει να είμαστε πολύ συμπαγείς όταν παίζουμε εναντίον τους. Έχουν τον ρυθμό και την ποιότητα μπροστά και στις πτέρυγες. Αν έχεις καλό transition (μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση) και παίκτες στις σωστές θέσεις, τότε μπορείς να τους πληγώσεις.»

«Σίγουρα ο Andy Carroll είναι ένας από τους παίκτες που μπορούν να τους πληγώσουν.»

Bilic
Bilic

Τέλος, απάντησε και σε μία ερώτηση που του τέθηκε για τον Klopp:

«Είναι ένας προπονητής που παίζει επιθετικό, ‘ηλεκτρικό’ ποδόσφαιρο, το έκανε στη Mainz, στη Dortmund και τώρα το κάνει και στη Liverpool.»

«Όταν αποφασίζεις ότι θα παίζεις επιθετικά αναλαμβάνεις ένα ρίσκο, γιατί αν σε κάποια φάση της σεζόν έχεις κάποιες ατυχίες ή δεν είσαι σε πολύ καλή φόρμα, καλείσαι να πληρώσεις τις συνέπειες.»

«Αυτό που μου αρέσει στη Liverpool είναι ότι δεν αλλάζει τον τρόπο που προσεγγίζει τα παιχνίδια», κατέληξε ο Bilic.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com