Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Μίλησε για το πρόβλημα των πέναλτι ο Klopp

Μίλησε για το πρόβλημα των πέναλτι ο Klopp

O Γερμανός προπονητής δήλωσε πως η Liverpool πρέπει να βρει έναν παίχτη να για την εκτέλεση των πέναλτι, καθώς το χαμένο πέναλτι του James Milner στον αγώνα με τη Maribor ήταν το τέταρτο άστοχο στη σειρά από τους παίχτες του Klopp.

Θυμίζουμε ότι το περασμένο Σάββατο στον αγώνα με τη Huddersfield, ο Mo Salah είχε αστοχήσει από την άσπρη βούλα, κάτι που όπως και στον χθεσινό αγώνα, δεν κόστισε τη νίκη. Αλλά δε θα υπάρχει πάντα η ίδια τύχη αν συνεχιστεί αυτή η αστοχία των πέναλτι.

Η εκτέλεση του Milner απέναντι στη Maribor

Συγκεκριμένα, ο Klopp είπε: «Όταν κερδίζεις έναν αγώνα, το να χάσεις ένα πέναλτι δεν αποτελεί μεγάλο πρόβλημα, όμως δεν είναι ωραίο να το βλέπεις να συμβαίνει».

«Η εκτέλεση του Milner ήταν πολύ καλή και η απόκρουση του αντίπαλου τερματοφύλακα ακόμα καλύτερη. Πιστεύω πως το προηγούμενο πέναλτι (Salah), δεν ήταν καλά χτυπημένο. Όμως του James ήταν καλό».

«Νωρίτερα στη σεζόν έχει χάσει πέναλτι και ο Bobby. Και νομίζω πως έχει χάσει και ο Milner. Πρέπει σίγουρα να βρούμε κάποιον που θα χτυπάει τα πέναλτι. Αλλά ο τρόπος που το κερδίσαμε, μετά από μια απίστευτη τρίπλα του Bobby είναι αυτό που θα μας μείνει».

Συγκεκριμένα, μέσα στο 2017 η Liverpool έχει αστοχήσει από την άσπρη βούλα πέντε φόρες. Μία φορά με τον Origi απέναντι στη Plymouth, δύο με τον Milner με Southampton και Maribor, μία ο Firmino με τη Sevilla και μια με τον Salah απένατι στη Huddersfield.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com