Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Ο Woodburn έχει τα προσόντα για να φτάσει ψηλά»

Klopp: «Ο Woodburn έχει τα προσόντα για να φτάσει ψηλά»

Ο Jürgen Klopp δήλωσε πως ο Ben Woodburn, ο οποίος πριν λίγες ώρες έβαλε την υπογραφή του σε νέο πολυετές συμβόλαιο, έχει τα προσόντα για να γίνει ένας από τους καλύτερους στο μέλλον.

Ο 18χρονος έγινε ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου στον αγώνα του League Cup απέναντι στη Leeds United τον περασμένο Νοέμβρη, ενώ ψηφίστηκε και ως ο καλύτερος παίχτης της χρονιάς της Ακαδημίας.

Επίσης, τον περασμένο Σεπτέμβρη ο Woodburn συνδίασε με γκολ το ντεπούτο του με την Εθνική Ουαλίας απέναντι στην Αυστρία. Το νέο συμβόλαιο ήταν το κερασάκι στην τούρτα για το νεαρό επιθετικό, σε ένα εκπληκτικό 2017 γι΄ αυτόν.

Αμέσως μετά την ανανέωση, ο Γερμανός προπονητής δήλωσε στο Liverpoolfc.com: «Είναι φανταστικά νέα! Αν και δε θέλω να το υπερηφανευτώ, ήταν αναμενόμενο»

«Ο Ben γνωρίζει την πίστη που δείχνουμε προς το πρόσωπό του. Και αυτός και η οικογένειά του γνωρίζουν πως αυτό το περιβάλλον είναι το κατάλληλο για να μπορέσει να εξελιχθεί και να γίνεται ολοένα και καλύτερος»

«Είναι από τους πιο ταλαντούχους παίχτες μας. Δε του έχουμε δώσει τυχαία το παρατσούκλι Πρίγκιπας της Ουαλίας. Αλλά κρίνοντας από τις εκφράσεις του προσώπου του, θα προτιμούσε να το σταματήσουμε!»

«Έχει την τέλεια ισορροπία ταλέντου και συμπεριφοράς. Το να έχεις ένα από τα δύο είναι ΟΚ, αλλά για να φτάσεις ψηλά πρέπει να έχεις και τα δύο»

«Αυτό που μου αρέσει περισσότερο σε αυτόν είναι η υπομονή που δίχνει. Αν και ήδη έχει κάνει επληκτικά πράγματα και με εμάς αλλά και με την Ουαλία, κατανοεί πως είναι για καλό του να δίνει αγώνες και με την ομάδα του Gerrard στο UEFA Youth League, τις ημέρες που εμείς έχουμε αγώνα για το Champions League. Το δέχεται χωρίς αντιρρήσεις»

«Ο Alex Inglethorpe και τα υπόλοιπα μέλη της ακαδημίας πρέπει να νιώθουν περήφανοι για το ρόλο που έχουν παίξει στην εξέλιξη του Woodburn και των υπόλοιπων νεαρών παιχτών. Έχουν δημιουργήσει ένα περιβάλλον κατάλληλο για έναν νεαρό με προοπτικές και να βελτιώσει το παιχνίδι του αλλά και να πάρει εμπειρίες σαν άνθρωπος»

«Το ότι ο Ben ανανέωσε το συμβόλαιό του την ίδια μέρα όπου ο Rhian Brewster σκόραρε άλλο ένα χατ τρικ με την U-17 της Αγγλίας στον ημιτελικό του παγκοσμίου κυπέλλου απέναντι στη Βραζιλία ακούγεται ποιητικό! Μου αρέσει πολύ!»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com