Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Lawrenson: «Ο Klopp θα ανεβάσει τους παίκτες!»

Lawrenson: «Ο Klopp θα ανεβάσει τους παίκτες!»

Η ικανότητα του Jurgen Klopp στο να χειρίζεται τους χαρακτήρες θα είναι το κλειδί για την ανάταση του ηθικού της ομάδας ενόψει του αγώνα του Σαββάτου με τη Huddersfield Town στο Anfield, σύμφωνα με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή των Reds, Mark Lawrenson.

O Lawro μιλώντας στο liverpoolfc.com τόνισε ότι μόνο κίνητρο δεν περιμένει να λείπει από τους παίκτες στο παιχνίδι απέναντι στα Terriers.

«Νομίζω ότι ο Klopp είναι απίστευτος σε αυτό, πραγματικά το πιστεύω» είπε ο Lawrenson. «Είναι ο φίλος των παικτών, αλλά όχι ο κολλητός τους, επομένως αυτό σημαίνει ότι τον σέβονται ως προπονητή ενώ παράλληλα μπορείς να κάνεις μία πλάκα ή να πεις ένα αστείο με αυτόν. Νομίζω ότι σήμερα είναι η καλύτερη τακτική για να πάρεις το περισσότερο από τους παίκτες σου.»

«Νομίζω ότι το πρώτο πράγμα που θα κάνει είναι να τους ανεβάσει το ηθικό» συνέχισε. «Το είδαμε στην συνέντευξη τύπου μετά την Tottenham ότι είναι το ίδιο θέμα με την άμυνα, οπότε θα δουλέψει και αυτό. Αλλά θα πρέπει να ανεβάσει τους παίκτες του. Τα παιδιά που έκαναν ατομικά λάθη, συλλογικά λάθη, γενικότερα, όλοι είναι μαζί σε αυτό και έτσι πρέπει να είναι» είπε ο Lawrenson, πριν μιλήσει και λίγο για την Huddersfield, την ομάδα του καλού φίλου και συμπατριώτη του προπονητή των Reds, του David Wagner.

«Τους είδα με την United και πίεζαν πολύ και το ίδιο θα κάνουν και στο Anfield» τόνισε. «Πήραν τις ευκαιρίες τους και κρατήθηκαν σε αυτές και νομίζω ότι το Wagner εναντίον Klopp θα είναι το μοτίβο του Σαββάτου, οι παίκτες θα ξέρουν ότι θέλει να πάρει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα γιατί είναι φίλος του, γιατί είναι το Anfield και γιατί είναι μετά από την μεγάλη νίκη απέναντι στη United. Νομίζω ότι θα είναι όπως και με την Burnley. Ίσως όχι το ίδιο δυνατό παιχνίδι, αλλά η προσέγγιση θα είναι παρόμοια. Θα είναι ενδιαφέρον και θα πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας για να τους κερδίσουμε, δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό» κατέληξε ο Lawrenson.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com