Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > «Θεωρούσαν τελειωμένο τον Moreno»

«Θεωρούσαν τελειωμένο τον Moreno»

Αν κάτι μπορεί να κρατήσει σίγουρα η Liverpool από τη μέχρι τώρα πορεία της σεζόν είναι η μεταμόρφωση του Alberto Moreno. O Ισπανός μπακ μάλλον δρέπει τα οφέλη μίας πολύ δύσκολης περυσινής σεζόν όταν και έχασε τη θέση του στο βασικό σχήμα από τον James Milner. Πλέον είναι βασικός παρότι θεωρούταν ως παίκτης τελειωμένος από τους περισσότερους όπως αποκάλυψε και ο Andy Robertson, ο οποίος ήρθε για να παράσχει ενισχύσεις στο ταλαιπωρημένο πέρυσι αριστερό άκρο της άμυνας.

« Ο James Milner έπαιξε αριστερά στη Liverpool πέρυσι και πολλοί θεωρούσαν πως ο Moreno ήταν τελειωμένος στη Liverpool αλλά δούλεψε σκληρά στην προπόνηση για να διορθώσει κάποια πράγματα. Από τότε έχει παίξει πολύ καλά. Για μένα είναι περίεργο διότι η μετεγγραφή μου τον ανέβασε σε απόδοση αλλά πιστεύω έδωσε στη Liverpool δύο καλά αριστερά μπακ» δήλωσε ο Σκωτσέζος διεθνής αμυντικός  στο BBC Scotland.

Ευχόμαστε πραγματικά ο Ισπανός να συνεχίσει να δείχνει την πρόσφατη εικόνα του σε όλη τη σεζόν καθώς πραγματικά συνιστά μία μετεγγραφή εκ των έσω από το καλοκαίρι που μας πέρασε!

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com