Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Να είμαστε επιθετικοί με θετικό τρόπο»

Klopp: «Να είμαστε επιθετικοί με θετικό τρόπο»

Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου του Jurgen, με τον ίδιο να έχει πολλά κι ενδιαφέροντα να πει! Από τον τρόπο που θέλει να δει την ομάδα του να βγάζει επιθετικότητα, μέχρι και την πιθανότητα… να απολυθεί!

«Όταν έβλεπα τα Classico, πίστευα πως ο διαιτητής θα έπρεπε να κλείνει τα μάτια του. Πιστεύω πως όταν είσαι επιθετικός, πληγώνεις τον εαυτό σου, οχι τους άλλους. Αν ο κόσμος περιμένει να αρχίσουμε να κοπανάμε ο ένας τον άλλον, δεν είναι καθόλου πιθανό αυτό στο σύγχρονο ποδόσφαιρο – ούτε καν στην Αγγλία. Να είμαστε επιθετικοί με θετικό τρόπο, όχι αρνητικό.»

Τι έχει να πει για την κόντρα με την United;

«Δεν έχω προσωπικές αντιπαλότητες. Δεν το βλέπω έτσι. Αλλά είναι τεράστιο παιχνίδι. Θα ήθελα να ζητούσα από την Premier League να μας δώσει λίγες παραπάνω μέρες για ν προετοιμαστούμε γι’ αυτό το παιχνίδι, αλλά και οι δύο έχουμε δύο μέρες. Οι φίλαθλοι μας περιμένουν αυτό το παιχνίδι τουλάχιστον δύο εβδομάδες. Εχουμε δύο μέρες να προετοιμαστούμε. Είναι ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι, οπότε την επόμενη φορά φέρτε τις δύο ομάδες σε σημείο όπου να μπορούν να συγκεντρωθούν στο παιχνίδι. Η ομάδα του José είναι σε καλύτερη κατάσταση από πέρυσι κι έχει φανταστικούς παίκτες. Συνήθως παίζουν πιο αργά εναντίον μας… Αλλά δεν το κάνουν πάντα. Έχουν μεγάλη ποιότητα. Αλλά παραμένουμε θετικοί. Είναι ένα από τα πιο όμορφα παιχνίδια στον κόσμο.»

Αλλά η νίκη είναι μονόδρομος. Τουλάχιστον έτσι λέει ο Jurgen.

«Θα δώσουμε τα πάντα για την νίκη, είναι μία τεράστια ευκαιρία. Είμαστε σε καλή κατάσταση, όχι βάση αποτελεσμάτων, αλλά εμφανίσεων. Είναι το γήπεδο μας, το πρώτο παιχνίδι με το Kenny Dalglish Stand και θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε αυτή την δύναμη. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Πρέπει να δώσουμε τα πάντα.»

Στην συνέχεια, μίλησε για τα δύο χρόνια στην Liverpool, ενώ πέταξε καρφί για το ενδεχόμενο να απολυθεί.

«Για μένα είναι υπέροχα. Απόλαυσα κάθε δευτερόλεπτο, είναι δύσκολη δουλειά. Είμαστε εκεί που θα έπρεπε να είμαστε; Δεν είμαι σίγουρος. Έχουμε γίνει καλύτεροι φέτος; Ναι. Δεν πιστεύω πως είμαι τέλειος, αλλά είναι δύσκολο να βρεις καλύτερες επιλογές εκεί έξω. Δεν είμαι εντελώς χαρούμενος. Υπάρχει ακόμα πολλή δουλειά να γίνει, αλλά έπρεπε να είχαμε περισσότερους βαθμούς. Είμαι ήρεμος όσον αφορά τα πράγματα που έχουμε να κάνουμε.»

Ένας πρώην προπονητής του Jurgen Klopp δήλωσε πως ο Klopp ονειρευόταν μικρός να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Manchester United. Ως εκ τούτου ήταν αδύνατο ο Γερμανός να μην ερωτηθεί σχετικά με τη δήλωση αυτή αλλά και τη βασιμότητά της διαψεύδοντας τα λόγια του παλιού του προπονητή.

«Πρώτα από όλα άκουσα για μία συνέντευξη ενός πρώην προπονητή μου. Τον αγαπώ αλλά δε νομίζω πως ενθυμούμενος το παρελθόν έχουν έτσι τα πράγματα. Ήμουν παίκτης του τότε, ένας πολύ μέτριος παίκτης οπότε πως θα ήθελα να προπονήσω τη Manchester United; Οι άνθρωποι νομίζουν πως είμαι τρελός αλλά όχι τόσο τρελός. Ήταν μεγάλος θαυμαστής του Sir Alex Ferguson και φορούσε παλτό της Manchester United. Μπορεί να μη θυμάται αλλά θυμάμαι εγώ. Κάποια πράγματα δεν είναι ακριβή αλλά αστεία και γέλασα όταν το είδα. Λυπάμαι αλλά δεν έχουν έτσι τα πράγματα!»

Επίσης, δεν έχασε την ευκαιρία να μιλήσει για τους διεθνείς, δείχνοντας την ενόχληση του για το ότι ο Henderson αγωνίστηκε και στα δύο 90λεπτα της Εθνικής Αγγλίας, ενώ μίλησε και για τον ήρωα της Αιγύπτου, Salah.

«Νομίζω πως είναι ο νούμερο ένα εκτελεστής πέναλτι μας αυτή την στιγμή. Η πίεση ήταν απίστευτη. Τα κατάφερε.»

»Η Αγγλία έπαιξε «φιλικό» σε κακό αγωνιστικό χώρο… Δεν χάρηκα που ο Hendo αγωνίστηκε όλο το 90λεπτο με όλα τα προβλήματά του. Δεν βγάζει νόημα. Κανένας προπονητής των εθνικών δεν με ρωτάει πως να παραταχθούν. Παρακολουθούμε, περιμένουμε και παίρνουμε ό,τι έρχεται.»

Μίλησε και για τον Dalglish, ενώ κάλεσε τους φιλάθλους να στηρίξουν την ομάδα.

«Ήταν εδώ χθες. Ήταν ωραίο που είχα συζήτηση μαζί του. Είναι υπέροχος τύπος, πρότυπο. Πλέον καταλαβαίνω τα σκωτσέζικα του. Στην αρχή απλά χαμογελούσα!»

»Οι ευρωπαϊκές νύχτες είναι υπέροχες… Τα ματς του πρωταθλήματος; Μπορούμε να βελτιωθούμε. Ναι. Είναι η United και όποιος θέλει να βοηθήσει είναι ευπρόσδεκτος.»

Στην συνέχεια αποχώρησε από την αίθουσα, καθώς έλαβε τέλος η συνέντευξη τύπου.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com