Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Βγήκε το trailer για την ταινία του Kenny Dalglish (video)

Βγήκε το trailer για την ταινία του Kenny Dalglish (video)

Ο Kenny Dalglish έχει συνδέσει το όνομά του με την Liverpool και την πόλη του Liverpool. Οι ιστορίες που έχει να αφηγηθεί αυτός ο άνθρωπος, καθώς και οι αγώνες που έχει δώσει για την ομάδα και την πόλη, είναι πάρα πολλοί. Και δεν έμειναν πάντα εντός γηπέδου. Επομένως, ήταν αναμενόμενο να γίνει κάποια στιγμή και μία ταινία για την ζωή του.

Η ταινία ‘Kenny’ αφηγείται την σχέση του Dalglish με τον σύλλογο και την πόλη, σχέση σχεδόν 40 χρόνων, από όταν ο Σκωτσέζος υπέγραψε στην Liverpool από την Celtic. Η ταινία καταγράφει όχι μόνο τους θριάμβους, αλλά και τις τραγωδίες που έζησε, δίνοντας έμφαση στην τραγωδία του Hillsborough και στο πως ο Kenny Dalglish έγινε σύμβολο για τον αγώνα των οικογενειών των 96.

Μέσα από αυτή την ταινία, όπως θα δείτε και στο τρέιλερ, η οικογένεια Dalglish ανοίγεται στον φακό για όλες αυτές τις στιγμές, ενώ υπάρχουν και συνεντεύξεις με συμπαίκτες όπως ο Ian Rush, ο John Barnes, ο Alan Hansen, αλλά και αντιπάλους, όπως ο Sir Alex Ferguson. Η ταινία θα βγει στους κινηματογράφους στις 20 Νοεμβρίου. Παρακάτω θα δείτε το τρέιλερ της ταινίας ‘Kenny’.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com