Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Δύσκολη λόγω χρημάτων η επιστροφή στην κορυφή»

«Δύσκολη λόγω χρημάτων η επιστροφή στην κορυφή»

Για την δυσκολία που παρουσιάζει η δουλειά του Jurgen Klopp να ξαναφέρει τη Liverpool πίσω στην κορυφή του Αγγλικού ποδοσφαίρου και να ξεπεράσει ομάδες όπως η Manchester United, την οποία αντιμετωπίζει το Σάββατο, μίλησε ο Christian Purslow. O πάλαι ποτέ τεχνικός διευθυντής των Reds μίλησε για τις ιδιαιτερότητες των δύο συλλόγων που κάνουν εξ ορισμού άνιση τη μάχη εντός των 4 γραμμών.

«Υπάρχουν διαφορές εσόδων τεράστιες μεταξύ Manchester United και Liverpool» τόνισε ο Purslow στο Sky Sports. «H Liverpool είναι ακόμα εξαιρετική ως μέγεθος, αλλά ακόμα και έτσι δεν φτάσει παρά σε ένα μόνο σημείο την United. Κι όμως, ο προπονητής της Liverpool απαιτείται να ανταγωνιστεί αλλά και να τους κερδίσει, όπως ακριβώς έκανε και με την Dortmund στη Γερμανία – που κέρδισε δύο τίτλους απέναντι στη Bayern.»

 

«Yπάρχουν πολλές ομοιότητες των όσων κατάφερε στη Γερμανία με αυτά που περιμένει ο κόσμος να κάνει εδώ – το οποίο είναι να ανταγωνιστεί το θηρίο ξοδεύοντας πολύ λιγότερα χρήματα και σε μισθούς και σε ποσά μεταγραφών. Αυτή είναι η απαίτηση της δουλειάς και στη Liverpool.»

«Eίναι τέλειος για τη δουλειά. Μιλάμε για ένα απίστευτα δύσκολο πρότζεκτ. Νομίζω ότι οι περισσότεροι φίλοι της ομάδας θα ένιωθαν ότι αυτή η ομάδα ξεκίνησε με τον Brendan Rodgers με ένα επιθετικό και ελκυστικό τρόπο ποδόσφαιρο. Υπάρχουν ερωτηματικά για την αμυντική τους λειτουργία και ο Jurgen δεν τα έχει διορθώσει ακόμα εντελώς, αλλά πιστεύω ότι οι ιδιοκτήτες ξέρουν ακριβώς τι απαιτείται από τη δουλειά και είναι ο κατάλληλος για αυτό και όλο αυτό πρόκειται να πάρει 5 χρόνια για να ολοκληρωθεί, όχι μόνο δύο» εξήγησε ο Parslow.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com