Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Στους πέντε πιο ανεβασμένους σε αξία ο Ox

Στους πέντε πιο ανεβασμένους σε αξία ο Ox

Θα μπορούσε να είναι ένα περίεργο αστείο, θα μπορούσε να είναι τρολ για έναν παίκτη που έχει αγωνιστεί μετρημένα 163 λεπτά από την μέρα που ήρθε και κόστισε 35 εκατομμύρια λίρες. Όμως δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά. Και οι ειδήμονες του CIES Football Observatory υποστηρίζουν τον παραπάνω τίτλο.

Σύμφωνα με την εν λόγω υπηρεσία, η οποία ειδικεύεται στην εκτίμηση της αξίας των ποδοσφαιριστών, η αξία του Oxlade-Chamberlain εκτοξεύτηκε από τότε που ήρθε στο Anfield. Για να είμαστε ακριβείς, η αξία του ανέβηκε στα 58,7 εκατομμύρια λίρες, ενώ προηγουμένως βρισκόταν στα 27 εκατομμύρια λίρες, που μας δίνει μία αύξηση της τάξης των 31,7 εκατομμυρίων λιρών, δηλαδή μιλάμε για κάτι παραπάνω από διπλασιασμό (2,17). Και δεν σταματάει εδώ.

Έτσι, ο Ox γίνεται ο πέμπτος πιο ανεβασμένος παίκτης όσον αφορά την αξία του. Μόνο οι Lukaku, Mbappe, Dybala και Dembele προηγούνται του Άγγλου στην σχετική λίστα, με τον Lukaku να καταγράφει αύξηση 55,8 εκατομμυρίων λιρών (από 102,7 στα 158,5 εκατομμύρια λίρες).

Στην λίστα των 100 παικτών του οργανισμού, υπάρχουν 8 Reds, με τον Mohamed Salah να βρίσκεται στην 9η θέση με αύξηση της τάξης των 25,2 εκατομμυρίων λιρών (72,8 σε 98 εκατομμύρια λίρες, μάλιστα είναι ο πιο ακριβός Red της λίστας), ενώ ακολουθεί ο Gini Wijnaldum στην 17η θέση με αύξηση 23,2 εκατομμυρίων λιρών (58,8 σε 82 εκατομμύρια λίρες).

ΟΚ, αν πιστεύετε ότι κάτι δεν πάει καθόλου καλά έως τώρα σε αυτήν την λίστα, να αναφέρουμε πως οι υπόλοιποι είναι οι Mane (αύξηση 18,8 εκατομμυρίων, 26η θέση, τωρινή αξία 82,8), Coutinho (αύξηση 14,2 εκατομμυρίων, 45η θέση, τωρινή αξία 82,9), Firmino (αύξηση 12,3 εκατομμυρίων, 59η θέση, τωρινή αξία 96,5 – η δεύτερη μεγαλύτερη αξία πίσω από Salah), Can (αύξηση 9,7 εκατομμυρίων, 81η θέση, τωρινή αξία 41,5) και Lovren (αύξηση 9,1 εκατομμυρίων, 89η θέση, τωρινή αξία 33,2).

Αν δεν πείθουν ούτε αυτά, θα αρκεστούμε στην αιτιολόγηση της CIES, η οποία θέτει ως κριτήρια των εν λόγω αξιών τις ακριβές μετακινήσεις σε άλλους συλλόγους, τις ανανεώσεις συμβολαίων και τις πολύ καλές εμφανίσεις.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com