Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Klopp: «Είμαι χαρούμενος με Firmino – Sturridge»

Klopp: «Είμαι χαρούμενος με Firmino – Sturridge»

Ένα θέμα το οποίο είχε θιχτεί αρκετές φορές κατά την διάρκεια της μετεγγραφικής περιόδου και από το liverpool.gr, επανέρχεται σιγά σιγά στην συζήτηση γύρω από την ομάδα. Ο λόγος για την μη απόκτηση επιθετικού. Την ώρα που οι ανταγωνιστές της ομάδας έχουν επιθετικούς 20+ γκολ και όσοι δεν είχαν ενισχύθηκαν (βλέπε Lacazette, Lukaku, Morata), η Liverpool έφερε έναν πιτσιρικά, τον Solanke, και η δυστοκία της επίθεσης φέρνει αμφισβήτηση σχετικά με την εν λόγω απόφαση. Όμως, ο Jurgen Klopp είναι ευχαριστημένος με τους Firmino και Sturridge.

«Υπάρχουν άλλοι επιθετικοί από αυτούς που αναφέρατε; Σκεφτήκαμε πολλά κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, αλλά δεν είναι η ώρα να μιλήσουμε γι’ αυτό. Δεν είμαστε τρελοί. Αλλά είμαι πραγματικά χαρούμενος. Έχουμε τον Roberto Firmino, ίσως όχι των 25 γκολ, αλλά αν ρωτήσεις οποιονδήποτε στην Premier League, θα σου πουν «Τι καλός παίκτης». Έχουμε τον Sturridge. Όλοι ξέρουν τις δυνατότητες του. Είναι υγιής, οπότε μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε. Και τότε όλοι θα ζητάνε έναν υγιή Sturridge και θα θέλουν να τον έχουν. Τέλος, έχουμε τον Solanke, που είναι το μεγαλύτερο ταλέντο της Αγγλίας στο «9». Είναι μία φανταστική κατάσταση.»

Στην συνέχεια, μίλησε για την δυστοκία των παικτών, καλύπτοντας τον Firmino.

«Το ότι δεν σκοράρουμε αυτή την εποχή, δεν είναι λάθος ενός παίκτη. Ναι, ο Kane θα είχε σκοράρει σε μία ή δύο από τις ευκαιρίες που χάσαμε, αλλά έχει χάσει κι άλλες ευκαιρίες στην καριέρα του. Το θέμα δεν είναι να ψάχνεις για παίκτες, αλλά να δουλεύεις με αυτό που έχεις και αυτό κάνουμε. Ο Roberto είναι ένας πολύ καλός παίκτης, κανείς δεν αμφιβάλλει γι’ αυτό. Στην δεύτερη ευκαιρία που έχασε μετά από την σέντρα του Hendo, νομίζω πως δεν είδε την μπάλα. Αλλιώς θα είχε σκοράρει.»

»Επειδή ο Morata είναι τέλειος για την Chelsea, όπως και ο Lukaku για την United, ο Harry Kane σκοράρει συνέχεια, ο Lacazette τα πάει πολύ καλά (δεν σημαίνει πως ο Firmino είναι κακός). Για εμάς, η αγορά δεν ήταν εκεί. Είχαμε άλλα πράγματα να κάνουμε πρώτα. Δεν μπορείς να αγοράζεις απλά επειδή πιστεύεις ότι δεν θα σκοράρεις αρκετά. Έχουμε αρκετές ευκαιρίες και θα σκοράρουμε. Δεν είχαμε πιθανότητες με τον Lukaku, θα ήταν εξαιρετική προσθήκη! Πρέπει να λύσουμε τα προβλήματά μας και ίσως είναι δική σας δουλειά να βλέπετε τους επιθετικούς των άλλων συλλογών. Έχουμε καλή προοπτική για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και αυτό προσπαθούμε.» δήλωσε ο Γερμανός τεχνικός.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com