Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δύσκολο για Γενάρη του Keita

Δύσκολο για Γενάρη του Keita

Δύσκολο παραμένει το ενδεχόμενο να έρθει νωρίτερα στη Liverpool o Naby Keita. Οι Reds υπενθυμίζουμε έχουν κάνει δικό τους τον Αφρικανό μέσο της Red Bull Leipzig για το καλοκαίρι του 2018. Ωστόσο αρκετοί κάνουν λόγο για υψηλή πιθανότητα απόκτησής του τον Ιανουάριο, αν η γερμανική ομάδα αποκλειστεί από τους ομίλους του UEFA Champions League.

Στη συμφωνία με την ομάδα του παίκτη βέβαια δεν υπάρχει σχετικός όρος για ένταξή του νωρίτερα ανάλογα με την πορεία της γερμανικής ομάδας στην Ευρώπη. Αυτό βέβαια δεν στερεί από τη Liverpool τη δυνατότητα να διαπραγματευτεί με τη Leipzig νέα συμφωνία για τον παίκτη ωστόσο οι πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο φαντάζουν εξαιρετικά λίγες.

Η Leipzig είναι χωρίς νίκη σε δύο παιχνίδια Champions League έως τώρα και η σεζόν έχει υπάρξει δύσκολη και για τον Keita που είχε αποβληθεί κιόλας πρόσφατα σε παιχνίδι για τη γερμανική Bundesliga. Ωστόσο, η πιθανότητα να ενισχύσει την ομάδα μας από τα μέσα της σεζόν αυτής παραμένει αμυδρή και καλό θα ήταν να μην το λαμβάνουμε σαν κάτι εξαιρετικά πιθανό.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com