Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp για Liverpool, αποτελέσματα και… Βrexit!

Klopp για Liverpool, αποτελέσματα και… Βrexit!

Μία συνέντευξη εφ’όλης της ύλης, στα πλαίσια του βιβλίου του Simon Hughes «On The Brink», έδωσε ο Jurgen Klopp. Ο Γερμανός συμμετείχε στο βιβλίο του Hughes, το οποίο μιλάει για τους συλλόγους της Βορειοδυτικής Αγγλίας, και συγκεκριμένα αναφέρεται στα θέματα όπως η ζωή στη Liverpool, η εμμονή των Άγγλων με τα αποτελέσματα αλλά και το Brexit.

«Ήταν πέρυσι το καλοκαίρι, ήμουν σε διακοπές» ξεκινάει ο Klopp. «Ξυπνάω το πρωί, είχαμε φίλους στο σπίτι και ήταν η περίοδος του Euro της Γαλλίας. ‘Εκτός η Αγγλία’ μου λένε και σκέφτηκα τι ωραία που θα έχω τα παιδιά νωρίς στην προετοιμασία. Εκείνη τη στιγμή είχα ξεχάσει ότι οι Άγγλοι δεν παίζανε εκείνη την ημέρα και ξαφνικά σκέφτομαι ‘Τι;’ Δεν μπορούσα να καταλάβω» είπε ο Klopp για το Brexit, δηλώνοντας στη συνέχεια ότι δεν είναι μεγάλος… φαν της ιδέα.

«Φυσικά και ο καθένας έχει το δικαίωμα να αποφασίσει, δεξιός ή αριστερός. Αλλά είναι το 51% αρκετό για να πάρει μία τέτοια απόφαση, ειδικά από τη στιγμή που ψήφισε μόνο το 70% του πληθυσμού; Γιατί δεν ψήφισε το υπόλοιπο 30%; Είναι παρανόηση της Δημοκρατίας για εμένα. Αλλά είμαι χαρούμενος που ζω εδώ γιατί βλέπω και τις δύο πλευρές. Έχει διαφορά από το πως το παρουσιάζουν στη Γερμανία. Μπορώ να καταλάβω ότι η Ε.Ε. δεν κάνει τέλεια δουλειά, αλλά πάντα αν κάνει κάτι συλλογικά είσαι πιο δυνατός. Αν το κάνεις μόνος σου, δεν ξέρω τι θα συμβεί» κατέληξε ο Klopp.

Ο Γερμανός συνέχισε μιλώντας ένα άλλο αγαπημένο θέμα των Άγγλων, την εμμονή στο αποτέλεσμα: «Το αποτέλεσμα στην Αγγλία είναι, θα λέγαμε, τα πάντα» είπε ο Klopp. «Κανείς δεν νοιάζεται για το πως παίζεις και προτιμούν το τρίποντο – χωρίς γκολ παθητικό και τέτοια. Μπορεί να παίξεις φανταστικά και να μην νοιάζει κανέναν αν δεν πάρεις το αποτέλεσμα. Μπορείς να υποστηρίξεις ότι αν παραμείνεις στο πλάνο σου σε λίγους μήνες ή βδομάδες θα πάρεις και το αποτέλεσμα αλλά είναι δυσκολότερο από αλλού να το περάσεις στον κόσμο και να το πιστέψει. Αντίθετα είναι όλα για το τελευταίο αποτέλεσμα και το επόμενο αποτέλεσμα. Κάθε μέσο και όπλο είναι νόμιμο αν εξυπηρετεί στο να έρθει θετικό αποτέλεσμα για εσένα»

«Στη Γερμανία είναι πολύ διαφορετικό» τόνισε ο Klopp. «Αν είσαι επιτυχημένος, αλλά δεν παίζεις μπάλα και δεν αρέσει στον κόσμο, το ΔΣ σε απολύει. Δεν νομίζω ότι αυτό είναι πιθανό εδώ. Το αποτέλεσμα είναι τα πάντα. Δεν είναι απαραίτητα καλό ή κακό, απλά διαφορετικό. Δεν είναι ότι παραπονιέμαι.» είπε ο Klopp, ο οποίος δεν παρέλειψε επίσης να μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για το Liverpool και την… ποδοσφαιρική του αύρα.

«Όλα όσα ξέρω σίγουρα είναι ότι λατρεύω να βρίσκομαι εδώ, σε μία περιοχή που μυρίζει παντού ποδόσφαιρο. Το αγαπώ. Ξέρω ότι υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή, αλλά αν έχεις την φαντασία και τα όνειρα των φιλάθλων, τότε έχεις πάθος και ελπίδα. Δεν επιλέγω μία ομάδα εξαιτίας του καιρού ή άλλου λόγου. Επιλέγω το που θα δουλέψω με βάση το ποδόσφαιρο

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com