Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Θα συνεχίσει να πατάει περιοχή ο Can

Θα συνεχίσει να πατάει περιοχή ο Can

Ο Emre Can μέχρι τώρα αποτελεί τον πλέον σταθερό μέσο από το κέντρο της Liverpool. Ένα κέντρο που έχει πληγώσει έως τώρα τους Reds επειδή δυστυχώς υπολειτουργεί. Ο Γερμανός μέσος δήλωσε ικανοποιημένος με τη μέχρι τώρα συνεισφορά του ωστόσο στάθηκε στο γεγονός πως έχει ακόμη να δώσει και άλλα αλλά και να πατάει όσο μπορεί περιοχή ως box to box μέσος που σέβεται τον εαυτό του.

« Νομίζω τα έχω πάει καλά αλλά μπορώ και καλύτερα. Έχω σκοράρει και 2 γκολ. Νομίζω θα μπορούσα να έχω σκοράρει και άλλα, να ἐχω μοιράσει και άλλες ασίστ και να αμυνθώ καλύτερα. Νιώθω όμως καλά. νιώθω σε καλή κατάσταση και μπορώ να βοηθήσω κι άλλο. Πάντα προσπαθώ να βοηθήσω και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Προσπαθώ να πατάω περιοχή περισσότερο διότι αυτό θέλει ο προπονητής από τους μέσους. Όταν κάποιος σεντράρει ή φέρνει τη μπάλα στην περιοχή προσπαθώ να είμαι εκεί.» δήλωσε ο Can, του οποίου το μέλλον δεν έχει ακόμη επιλυθεί.

Η μεριά του παίκτη εμμένει στην εισαγωγή ρήτρας αποδέσμευσης σχετικά χαμηλή και η Liverpool εμμένει στο να μην εισαχθεί τέτοιος όρος στο συμβόλαιο που έχει προτείνει στον παίκτη.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com