Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Σίγουρος για την άμυνα ο Matip

Σίγουρος για την άμυνα ο Matip

Μπορεί να μην περνάει την καλύτερη της περίοδο, όμως η αμυντική λειτουργία της Liverpool είναι κάτι που στο τέλος θα βρει τον δρόμο του. Ή τουλάχιστον έτσι πιστεύει ο Joel Matip. O Καμερουνέζος μίλησε στο NBC Sports για τα αμυντικά προβλήματα των Reds και έδειξε πίστη στον Jurgen Klopp και τη δουλειά που γίνεται στο Melwood.

«Tα δύο κομμάτια της ομάδας μπορούν μόνο να δουλέψουν μαζί» είπε στο NBC o Matip. «Δεν μπορώ να παραμείνω στην άμυνά μου όταν οι επιθετικοί πάνε μπροστά, αυτόματα δημιουργείται τεράστιος χώρος. Πρέπει να ταιριάξουμε όλοι μαζί. Δεν είναι πάντα εύκολο αλλά είναι ο τρόπος μας και νομίζω ότι είναι ένας σωστός τρόπος να παίζει κανείς.Όλα έχουν τα θετικά και τα αρνητικά τους, αλλά δεν αμφισβητώ το πως παίζουμε.» πρόσθεσε για να ερωτηθεί μετά για το τι άλλαξε στην Αγγλία και την Premier σε σχέση με την Γερμανία.

«Η δύναμη και κάποιες φορές ο ρυθμός. Πάει πάνω κάτω, πάνω κάτω, ώρες ώρες» συνέχισε. «Στην Γερμανία υπάρχει αρκετές φορές περισσότερη τακτική. Δεν πάει πάνω κάτω από το ένα τέρμα στο άλλο. Αυτό είναι η κύρια διαφορά. Ο Klopp όταν ήταν στη Γερμανία είχε τους αμυντικούς του να παίζουν με αυτόν τον τρόπο.»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com