Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > «Έχει μεγάλο πρόβλημα ο Klopp»

«Έχει μεγάλο πρόβλημα ο Klopp»

Μεγάλο πρόβλημα έχει ο Jurgen Klopp στη Liverpool, σύμφωνα με τον Alan McInally. O παλαίμαχος Διεθνής με τη Σκωτία ποδοσφαιριστής μίλησε στο SkySports μετά το παιχνίδι της Leicester με τη Liverpool, αναλύοντας όσα είδε από την προβληματική Liverpool για άλλο ένα παιχνίδι.

«Η Liverpool έχει ένα πρόβλημα στο να βάλει την μπάλα στα δίχτυα» είπε ο McInally «Ολοκληρωτική επικράτηση στο πρώτο ημίχρονο, όμως δεν μπορούν να σκοτώσουν τις αντίπαλες ομάδες. Είναι μεγάλο πρόβλημα για τον Klopp αυτό»

«To είπα από την αρχή, θα πρέπει να είναι εντελώς ανήσυχος ο Klopp που η ομάδα σου παίζει τόσο καλά και πάει στο ημίχρονο με 0-0 σκορ. Και μετά βγάζει τον Coutinho και αυτόματα η ομάδα χάνει την απειλή της στον αντίπαλο. Είχε την ευκαιρία να ενισχυθεί το καλοκαίρι»

«Ο Danny Ings πάντως επέστρεψε» πρόσθεσε ο Σκωτσέζος. «Όταν βρει ρυθμό μπορεί να κάνει τη διαφορά για την ομάδα και σίγουρα τους λείπει και ο Mane, αυτό είναι τεράστιο. Δεν είναι πάντως αρκετά αμείλικτοι στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου. Πρέπει να είναι το ίδιο αμείλικτοι όσο οι δύο του Manchester.»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com