Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ξανά στο..δόκανο της Leicester η Liverpool

Ξανά στο..δόκανο της Leicester η Liverpool

Δεν ήταν οι «Αλεπούδες» της Leicester που πιάστηκαν στο δόκανο αλλά αντίθετα εκείνες που το έστησαν στη Liverpool, η οποία είδε ξανά το King Power Stadium να μετατρέπεται σε τόπο μαρτυρίου. Μία πολύ καλύτερη Liverpool στο πρώτο ημίχρονο, ήταν εξαιρετικά αναιμική στο δεύτερο δίνοντας την ευκαιρία στη Leicester να ανέβει και να καταφέρει να σκοράρει δύο τέρματα για το τελικό 2-0. Τι και αν η Liverpool είχε κοντά 400 περισσότερες πάσες, η ομάδα του Shakespeare ήταν εκείνη που πήρε τις ευκαιρίες της και πέρασε στους 16 του Carabao Cup. Μετριότατος στο ντεμπούτο του στην ενδεκάδα ο Oxlaide Chamberlain στα θετικά η επάνοδος του Danny Ings στη δράση για την πρώτη ομάδα. To ματς :

Α Ημίχρονο :

Πολύ ανώτερη για ένα ακόμη πρώτο ημίχρονο ήταν η Liverpool. Οι Reds περιόρισαν τη Leicester σε μία τελική προσπάθεια στο πρώτο ημίχρονο ενώ οι παίκτες του Klopp είχαν 6-7 καλές στιγμές, τις οποίες όμως δεν αξιοποίησαν στο έπακρο.Μόλις στο πέμπτο λεπτό το σουτ του Chamberlain κόντραρε μετά από σωτήρια παρέμβαση αμυνόμενου της γηπεδούχου και στο κόρνερ στρώθηκε η μπάλα στο Solanke που από δύσκολη θέση πλάσαρε παράλληλα με τη γραμμή του τέρματος ευρισκόμενος όμως σε κακή γωνία. Στο 10, ο Coutinho έκανε εξαιρετική ενέργεια και σούταρε από τη γραμμή της περιοχής αλλά ο Hamer  είπε όχι με εκτίναξη στη δεξιά του γωνία. Στο 17, ο Hamer μπόκαρε πάλι του σουτ του Coutinho ενώ στο 2ο σημειώθηκε η καλύτερη στιγμή της Leicester με τον Gray να κλέβει τη μπάλα σε κόντρα επίθεση αλλά το αδύναμο σουτ του κατέληξε στην αγκαλιά του Ward. Οι καλύτερες προυποθέσεις για γκολ των φιλοξενούμενων δημιουργήθηκαν από αριστερά στο πρώτο ημίχρονο και αφενός ο Solanke στο 22 πλάσαρε με κακή ισορροπία άουτ μετά από σέντρα..λουκούμι του Robertson αφετέρου ο Coutinho δεν βρήκε τη μπάλα από το ύψος της μικρής περιοχής στο 27 για να τη στείλει στα δίχτυα μετά από νέα σέντρα ξυράφι του Σκωτσέζου. Στο 31 ο αγχωμένος Ox σούταρε από δεξιά πάνω στο Hamer ενώ το ημίχρονο έκλεισε με ακόμη μία πολύ καλή στιγμή για τον Solanke, ο οποίος βρέθηκε σε θέση πλάγιου τετ α τετ από λόμπα του Coutinho αλλά σήκωσε τη μπάλα προσπαθώντας να κρεμάσει με πλασέ τον Hamer και εκείνη πήγε άουτ.

Β Ημίχρονο :

Η αλλαγή του Coutinho με το Woodburn έκανε εμφανές πόσο πολύ βοήθησε στο πρώτο ημίχρονο ο Βραζιλιάνος. Η Liverpool έχασε τη φαντασία αλλά και την πρωτοβουλία που λάμβανε ο Coutinho επιθετικά και περιορίστηκε σε μία φλύαρη κατοχή μπάλας. Στο 55ο λεπτό μπήκε ο Okazaki στη θέση του τραυματία Ulloa και ο Ιάπωνας με την επιμονή του, τα τρεξίματά του και την πίεση του έδωσε ώθηση στη Leicester που ανέβασε ρυθμό. Στο 65 άνοιξε και το σκορ μάλιστα με τον Morgan να παίρνει κεφαλιά από την άκρη της περιοχής, τον Iborra δεύτερη να τη στρώνει στον Okazaki του οποίου το σουτ μέσα από την περιοχή κόντραρε και λίγο στο πόδι του Robertson και πήγε στα δίχτυα. Ο Chamberlain στο 67 σούταρε ψηλά σε προσπάθεια αντίδρασης που δεν ήρθε ούτε με την ωραία προσπάθεια του Woodburn στο 72 που συνέκλινε προς τα δεξιά σημαδεύοντας όμως άστοχα. Η Leicester χτύπησε ξανά με καταπληκτικό τέρμα του Slimani στο 79, με τον Αλγερινό να τρέχει και να συγκλίνει από λίγο έξω δεξιά προς το κέντρο και λίγο πριν μπει στην περιοχή εκτέλεσε στο παράθυρο τον Ward. Game over εκεί για μία Liverpool που έμεινε στα αποδυτήρια ξεχνώντας να μπει στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Ward με δυσκολία έσωσε το 3-0 στο 80 από το ωραίο χαμηλό πλασέ του Gray από την άκρη της περιοχής και η Liverpool δεν πήρε νίκη το Σεπτέμβριο ούτε στην τέταρτη της απόπειρα σε τρεις διαφορετικές διοργανώσεις. Ας ελπίσουμε πως το Σάββατο, στο ίδιο γήπεδο θα γίνουν πολλά περισσότερα πράγματα σωστά. YNWA!

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com