Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Κίνδυνος για το ταξίδι των οπαδών στη Μόσχα!

Κίνδυνος για το ταξίδι των οπαδών στη Μόσχα!

H UEFA έχει ξεκινήσει πειθαρχική διαδικασία εις βάρος της Spartak Moscow, μετά το χθεσινό περιστατικό στη Σλοβενία, όπου οπαδός της ρώσικης ομάδας πέταξε φωτοβολίδα στον διαιτητή του αγώνα με τη Maribor.

Στη μοσχοβίτικη ομάδα έχει χρεωθεί η ρίψη πυροτεχνημάτων, αλλά και της φωτοβολίδας κατά τη διάρκεια του δεύτερου αγώνα του ομίλου της Liverpool.

H Liverpool τώρα έχει ήδη έρθει σε επικοινωνία με την UEFA για το θέμα της ασφάλειας των οπαδών της που θα ταξιδέψουν στη Μόσχα για το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής. Προς το παρόν αναμένεται να ταξιδέψουν 1145 Reds στη ρώσικη πρωτεύουσα.

Αποτέλεσμα εικόνας για maribor vs spartak moscow

Η ακρόαση της UEFA θα λάβει χώρα στις 21 Σεπτεμβρίου, πέντε μέρες δηλαδή πριν τη σύγκρουση των δύο ομάδων.

Μία κύρωση που έχει επιβληθεί κατά το παρελθόν σε ομάδες που οπαδοί τους έχουν προβεί σε ανάλογα παραπτώματα είναι να αγωνιστούν κεκλεισμένων των θυρών σε επόμενα εντός έδρας παιχνίδια. Αν γίνει κάτι τέτοιο οι οπαδοί της ομάδας μας δε θα μπορέσουν να πραγματοποιήσουν αυτό το ταξίδι, το οποίο οι περισσότεροι έχουν ήδη προγραμματίσει και έχουν κανονίσει τα περί πτήσης και διαμονής στη Μόσχα.

Σύμφωνα με τη Liverpool ECHO, η ομάδα μας ήδη αντιμετωπίζει με σοβαρότητα το ενδεχόμενο της ματαίωσης αυτού του ταξιδιού για τους φιλάθλους της, και επικοινώνησε με στελέχη της UEFA αμέσως μόλις πληροφορήθηκε για το συμβάν στη Σλοβενία.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com