Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Robertson: «Όλοι στην ομάδα αγαπούν τον Klopp»

Robertson: «Όλοι στην ομάδα αγαπούν τον Klopp»

Ο Robertson στο επίσημο ντεμπούτο του με τους Reds

Ερχόμενος με φόρα από τα ματς της Σκωτίας και το γκολ που πέτυχε απέναντι στην Λιθουανία, ο Andy Robertson μίλησε για τις πρώτες του εμφανίσεις με την Liverpool, την αγάπη των παικτών για Klopp και για το ευχαριστώ στους Άγγλους διεθνείς συμπαίκτες του. Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην Scotsman:

«Θα είναι δύσκολο να κερδίσω την θέση του αριστερού μπακ σε μόνιμη βάση. Το αφεντικό έχει δείξει πως με τον αριθμό παιχνιδιών μέσα στην χρόνια, θα γίνει rotation. Ακόμα και σε αυτό το σημείο της χρονιάς, υπάρχουν δύο ή τρεις αλλαγές σε κάθε παιχνίδι. Πρέπει να είσαι μέρος τους, ακόμα κι αν δεν θες να κάθεσαι στον πάγκο» είπε, δείχνοντας ήδη συνειδητοποιημένος για την θέση του στην ομάδα, ενώ συμπλήρωσε:

«Νομίζω πως έπαιξα σχετικά καλά με την Crystal Palace, όμως στο παιχνίδι με την Arsenal δεν μπόρεσα να είμαι παρών για προσωπικούς λόγους (σ.σ. ο Andy έγινε πατέρας εκείνη την ημέρα. Να σας ζήσει, Andy!). Τα παιδιά έπαιξαν εξαιρετικά και θα είναι δύσκολο να επιστρέψω στην ενδεκάδα, όμως θα κατέβω στον αγώνα με την City και θα μάθω τότε» 

Θετικό πρόσημο είχε το ντεμπούτο του Robertson
Θετικό πρόσημο είχε το ντεμπούτο του Robertson

Μιλώντας για την μέχρι τώρα επαφή του με τον Klopp, ανέφερε:

«Ο Klopp είναι άλλη κλάση. Είναι εξαιρετικός μαζί μου. Είναι ευδιάθετος στα αποδυτήρια, όμως ξέρει πως όλα τα παιδιά θα παλέψουν για εκείνον. Τα παιδιά τον αγαπάνε και είναι ένας πολύ καλός προπονητής. Πιστεύω πως θα βελτιωθώ υπό τις οδηγίες του ίδιου και του προπονητικού τιμ» 

Όσο για τις εθνικές, η Εθνική Αγγλίας βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με την Εθνική Σκωτίας και η νίκη των πρώτων με 2-1 έναντι της Σλοβακίας κρατάει ζωντανούς στο παιχνίδι της δεύτερης θέσης τους Σκωτσέζους, οι οποίοι βρίσκονται έναν βαθμό πίσω από τους δεύτερους Σλοβάκους, σε ισοβαθμία με την Σλοβενία.

«Προφανώς, είναι κοινό μυστικό πως κανένας Σκωτσέζος δεν θέλει να κερδίζουν οι Άγγλοι, όμως έκαναν την δουλειά τους, κάτι που χρειαζόμασταν. Όταν επιστρέψω θα ευχαριστήσω τους Άγγλους της Liverpool που μας έβαλαν πίσω στο παιχνίδι»

»Ήταν πολύ καλό που πήρα δύο γεμάτα παιχνίδια πριν επιστρέψω, με καλές εμφανίσεις ομαδικά και ατομικά. Τώρα επιστρέφω για ένα τεράστιο παιχνίδι απέναντι στην Manchester City» 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com