Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Μάχη γιγάντων για τα μάτια του Tagseth!

Μάχη γιγάντων για τα μάτια του Tagseth!

tagseth u18

Μάχη «γιγάντων» του Αγγλικού ποδοσφαίρου για την απόκτηση του νέο μεγάλου ταλέντου του Νορβηγικού ποδοσφαίρου, του Edgar Tagseth, ο οποίος τελικά κατέληξε στους Reds και την ομάδα του Steven Gerrard, αποκάλυψε ο ίδιος ο Νορβηγός μιλώντας στο LFC TV. O Tagseth συμφώνησε τον Mάιο του 2015, σε ηλικία 14 ετών, να πάρει τη μεταγραφή για τη Liverpool, με αρκετές ομάδες της Αγγλίας να βλέπουν ήδη από εκείνη την ηλικία το τεράστιο ταλέντο του.

O Tagseth το 2015, λίγο μετά τη συμφωνία με τη Liverpool

«Έπαιζα στην Neset, την ομάδα της πόλης μου στην Νορβηγία τότε» είπε στο LFC TV o Tagseth. «Όταν ήμουν 13 έκανα δοκιμαστικά στην Everton, πήγα καναδυό φορές και μετά ήρθε η Manchester United και ενδιαφέρθηκε. Έπαιξα σε ένα τουρνουά με την ομάδα μου, έστειλαν scouts και τον Απρίλιο του 2015 ενδιαφέρθηκε και η Manchester City, λίγο πριν αποφασίσω να πάω στη Liverpool, τον Μάιο» εκμυστηρεύτηκε ο Νορβηγός.

«Εκείνο το καλοκαίρι υπέγραψα υποτροφία με τη Liverpool, ένα όνειρο που γινόταν πραγματικότητα, μιας και ήταν πάντα το όνειρό μου να παίξω με αυτήν την ομάδα και όταν με ζήτησαν δεν μπορούσα να πω όχι.» είπε ο Tagseth, o οποίος ήδη έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με τις πρώτες εμφανίσεις του με τα κόκκινα!

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com