Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Πως ο Bale έπεισε τον Woodburn να επιλέξει την Ουαλία

Πως ο Bale έπεισε τον Woodburn να επιλέξει την Ουαλία

Ο σταρ της Real Madrid και της Εθνικής Ουαλίας Gareth Bale, αποκάλυψε σε συνέντευξη που έδωσε στην Daily Mail ότι έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να απορρίψει την την πρόταση της Αγγλικής Ομοσπονδίας και να ενισχύσει τους «Δράκους» ο 17χρονος επιθετικός της Liverpool Ben Woodburn, ο οποίος μόλις τέσσερα λεπτά στο ντεπούτο του πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ που έδωσε τη νίκη στους Ουαλών επί της Αυστρίας με 1-0.

Ο Woodburn είναι γεννημένος στο Nottingham από Άγγλους γονείς, όμως πληρούσε τις προϋποθέσεις για να αγωνιστεί στην Ουαλία μέσω του παππού του. Επίσης, ο νεαρός άσος έζησε τα παιδικά του χρόνια στο Chester της Ουαλίας.

Ο Bale, o oποίος είχε επίσης απορρίψει την πρόταση να αγωνιστεί με την Αγγλία ως έφηβος δήλωσε: «Τον γνώρισα σε ένα φιλικό απέναντι στην Ολλανδία το Νοέμβριο του 2015. Ήμουν τραυματίας και δε μπορούσα να αγωνιστώ και καθόταν δίπλα μου επειδή έχουμε κοινή επροσώπιση από την Stellar. Είχα ένα μικρό διάλογο μαζί του. Ήξερα ότι είναι ένας καταπληκτικός παίχτης και ήθελα να τον έχω συμπαίχτη μου και αυτό του έδειξα. Είμαστε χαρούμενοι που τελικά έμεινε μαζί μας. Άλλωστε είναι Ουαλός, οπότε είναι δικός μας».

«Έχω περάσει από τη θέση που βρίσκεται τώρα. Είναι νέος και μπορεί να δώσει πολλά, όμως δε θέλουμε να του ρίξουμε μεγάλο βάρος στους ώμους».

«Γνωρίζω πως έκανε ένα πολύ καλό ντεμπούτο και με ένα καταπληκτικό γκολ που μας έδωσε τη νίκη, όμως θέλουμε από αυτόν να μην έχει άγχος. Έχουμε αρκετή εμπειρία και μπορούμε να τον καθοδηγήσουμε».

«Είναι καλό παιδί και χαμηλών τόνων. Γνωρίζει ότι πέτυχε ένα σημαντικό γκολ για εμάς αλλά αμέσως μετά έσκυψε το κεφάλι και γύρισε στη δουλειά. Το πιστεύω πως δε θα πάρουν τα μυαλά του αέρα. Και να είστε σίγουροι πως αν τυχόν συμβεί θα τον κάνουμε εμείς να το καταλάβει! Έχει δουλέψει σκληρά και του αξίζουν τα καλά λόγια που δέχεται».

«Θέλουμε γενικότερα από τη νέα γενιά παιχτών που έρχονται στην ομάδα να μην είναι ντροπαλοί. Θέλουμε να τους κάνουμε να νιώσουν σαν το σπίτι τους, να τους δείξουμε τις ικανότητές τους, να περάσουν καλά μαζί μας. Δεν είμαστε μεγάλη χώρα και όταν εμφανίζονται αξιόλογοι παίχτες θέλουμε να δουλέψουν σκληρά και σε αυτό συμβάλουμε και εμείς».

Σε περίπτωση που δεν είδατε το γκολ του Woodburn απέναντι στην Αυστρία, δείτε το στο παρακάτω videο.

Κράτα το

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com