Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πώς τα πήγαν οι διεθνείς μας vol. 2

Πώς τα πήγαν οι διεθνείς μας vol. 2

Ημέρες προκριματικών Παγκοσμίου Κυπέλλου οι τελευταίες, και πολλοί από τους παίκτες της ομάδας μας σκορπίστηκαν δεξιά και αριστερά στον πλανήτη. Ορισμένοι εξ αυτών ήδη εκπλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους μέχρι την επόμενη διακοπή των πρωταθλημάτων, ενώ οι υπόλοιποι θα τις εκπληρώσουν εντός των επόμενων ωρών.

Ας δούμε λοιπόν τι έκαναν οι παίκτες των Reds που αγωνίστηκαν χθες το βράδυ:

  • Στο παιχνίδι της εθνικής Αγγλίας με τη Σλοβακία είχαμε τριπλή εκπροσώπηση. Ο Jordan Henderson και ο νεόφερτος Alex Oxlade-Chamberlain ήταν βασικοί, ενώ ο Daniel Sturridge έμεινε στον πάγκο. Ο Hendo (ο οποίος ήταν και πάλι ο αρχηγός) αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο, ενώ ο Ox αντικαταστάθηκε στο 83′ από τον πρώην κόκκινο, Raheem Sterling. By the way, βασικός για την εθνική ομάδα της Σλοβακίας ήταν ο επίσης πρώην Red, Martin Skrtel. Το τελικό σκορ ήταν 2-1 υπέρ της Αγγλίας.
  • Παρουσία παίκτη της Liverpool είχαμε και στο παιχνίδι της εθνικής Σκοτίας με αυτή της Μάλτας. Ο Andy Robertson ήταν βασικός για τους Σκωτσέζους και έβγαλε όλο το 90λεπτο, στη νίκη της εθνικής ομάδας της χώρας του με 2-0.
  • Τέλος, ο Emre Can έμεινε στον πάγκο στη νίκη της εθνικής Γερμανίας επί αυτής της Νορβηγίας με 6-0.

Αποτέλεσμα εικόνας για andy robertson scotland

Η ομάδα μας σήμερα θα έχει ακόμα μεγαλύτερη εκπροσώπηση στα προκριματικά του Μουντιάλ. Οι Ben Woodburn και Danny Ward θα είναι στην αποστολή της εθνικής Ουαλίας στη Μολδαβία, ο Dejan Lovren εκτός απροόπτου θα είναι βασικός στο Τουρκία-Κροατία, οι Coutinho και Firmino θα εκπροσωπήσουν τη seleção στο Κολομβία-Βραζιλία, ο Sadio Mane θα είναι βασικός στο Μπουρκίνα Φάσο-Σενεγάλη και τέλος, ο Mohamed Salah επίσης αναμένεται να αγωνιστεί στο εντός έδρας παιχνίδι της εθνικής Αιγύπτου με την Ουγκάντα.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com