Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > «Σοφές αγορές, αλλά τα προβλήματα πίσω παραμένουν»

«Σοφές αγορές, αλλά τα προβλήματα πίσω παραμένουν»

Σε μία αποτίμηση της Deadline Day κατ’ αρχήν, κι εν συνεχεία της μετεγγραφικής περιόδου, προχώρησε με άρθρο του στην Liverpool Echo ο James Pearce. Ο δημοσιογράφος έγραψε πως η Liverpool έκανε ένα απογοητευτικό φινάλε σε ένα καλοκαίρι όπου η Liverpool κινήθηκε σοφά· όμως τα κενά στην άμυνα παραμένουν.

Ανέφερε πως η Liverpool απέτυχε να αποκτήσει τους δύο στόχους της, Lemar και Van Dijk, με την μη απόκτηση του δεύτερου να ενοχλεί περισσότερο τους φιλάθλους της ομάδας. Η Southampton διατήρησε την στάση της, κι έτσι η διοίκηση δεν επέστρεψε ποτέ μετά από την απόσυρσή της τον Ιούνιο. Ωστόσο, δεν θα έπρεπε να παραπονιούνται οι φίλαθλοι· το ίδιο κάναμε και με τον Coutinho, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Συνεχίζει γράφοντας πως ο Klopp πήρε τέσσερις παίκτες για την φετινή χρονιά, με το κόστος των τεσσάρων να φτάνει τα 80 εκατομμύρια, χωρίς να υπολογίζονται τα τροφεία που θα κληθεί να πληρώσει στην Chelsea για Solanke (σε κάθε περίπτωση, δεν θα ξεπεράσουν τα 5 εκατομμύρια λίρες), ενώ πήρε 44 εκατομμύρια λίρες από πωλήσεις και ενοίκια δανεικών, γράφοντας πως οι δουλειές των Reds δείχνουν εκπληκτικές.

Δείχνουν, γιατί εδώ έρχεται ένα μεγάλο «αλλά» για τον Pearce. Ο Klopp αρνήθηκε να δει εναλλακτικές του Van Dijk, και η μη απόκτηση του σημαίνει πως οι Ragnar Klavan και Joe Gomez θα πάρουν αρκετό χρόνο συμμετοχής φέτος. Όμως, αυτοί είναι οι μόνοι αναπληρωματικοί. Ένας τραυματισμός θα ζορίσει το ρόστερ κατά πολύ, όπως γράφει ο James.

Μπροστά η Liverpool δείχνει γεμάτη και με το παραπάνω, και ρίχνοντας μια ματιά στο ρόστερ, μπορείς να πεις πως είναι το πιο γεμάτο ρόστερ των τελευταίων ετών. Όμως τα κενά στην άμυνα υπάρχουν.

Ο χρόνος θα δείξει αν η Liverpool πληρώσει την αποτυχία της να γεμίσει τα κενά πίσω, γράφει στην τελευταία πρότασή του ο James Pearce.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com