Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Mane: «Βρισκόμαστε σε καλή φάση»

Mane: «Βρισκόμαστε σε καλή φάση»

Μεγάλη ένεση αυτοπεποίθησης για τη Liverpool είναι τα τελευταία θετικά αποτελέσματα, τόσο με τη Hoffenheim όσο και με την Arsenal, κάτι που τοποθετεί τους Reds σε μία εξαιρετική φάση ψυχολογικά αλλά και αγωνιστικά, σύμφωνα με τον Sadio Mane.

«Νομίζω ότι παίξαμε εξαιρετικό ποδόσφαιρο, από την αρχή ως το τέλος. Φτιάξαμε αρκετές ευκαιρίες και το κλειδί του αγώνα ήταν ότι σκοράραμε τις περισσότερες απ’αυτές» εξήγησε ο Mane. «Ειλικρινά είμαστε σε εξαιρετική φάση. Είναι πάντα σημαντικό να κερδίσεις γιατί γεμίζει αυτοπεποίθηση την ομάδα και έτσι νιώθουμε τώρα. Θα συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά ώστε να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε και τα επόμενα παιχνίδια.»

«Μπορώ να πω ότι εγώ και τα παιδιά είχαμε μία ξεχωριστή αρχή με την ομάδα» συνέχισε ο Mane. «Νομίζω ότι είναι σημαντικό για εμάς να σκοράρουμε γκολ γιατί μας δίνει αυτοπεποίθηση για να βοηθήσουμε την ομάδα περισσότερο. Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε για να δώσουμε τα πάντα για την ομάδα.»

Ο Mane έγινε αλλαγή προς το τέλος του αγώνα με το Anfield να τον αποθεώνει.

«Δεν μπορώ να εξηγήσω το συναίσθημα!» είπε χαμογελώντας. «Δεν μπορώ να σκεφτώ πως να το εξηγήσω και δεν ξέρω τις κατάλληλες λέξεις στα Αγγλικά, αλλά για εμένα είναι ξεχωριστό και πάντα θα δίνω τα πάντα. Ακόμα και στις κακές αγωνιστικές μου ημέρες, θα είμαι στο γήπεδο για την ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ, σε έναν από τους πιο σημαντικούς συλλόγους στον κόσμο και όλη την ώρα θα δίνω τα πάντα για την ομάδα για να κερδίσω τίτλους με αυτήν. «

«Είναι πολύ σημαντικό να πάμε στη διακοπή των εθνικών με αυτά τα αποτελέσματα» πρόσθεσε ο Σενεγαλέζος. «Θα πάμε να παίξουμε για τις χώρες μας τώρα και θα κοιτάξουμε να τις κάνουμε υπερήφανες και να γυρίσουμε ακόμα δυνατότεροι.» κατέληξε ο 25χρονος.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com