Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Hendo: «Να μην επαναπαυτούμε!»

Hendo: «Να μην επαναπαυτούμε!»

O Jordan Henderson τονίζει την τεράστια σημασία που έχει η διατήρηση της εγρήγορσης του ίδιου και των συμπαικτών του, παρά το θετικό αποτέλεσμα της περασμένης εβδομάδας στην έδρα της Hoffenheim.

Σε ιδιόχειρες σημειώσεις του για λογαριασμό του ‘This is Anfield’, ο αρχηγός της ομάδας μας έγραψε: «Όταν ο κόσμος μιλά για τις σπουδαίες ευρωπαϊκές νύχτες στο Anfield, ένα από τα κύρια θέματα συζήτησης είναι οι ανατροπές, τα comebacks, και το ότι σε έναν διπλό αγώνα μεταξύ δύο ομάδων τίποτα δεν τελειώνει αν δε σφυρίξει ο διαιτητής. Αυτή η συνθήκη έχει λειτουργήσει τόσες πολλές φορές προς όφελος της Liverpool στην ιστορία της ομάδας, ταυτόχρονα όμως αποτελεί μία υπενθύμιση για εμάς ότι η δουλειά μας δεν τελείωσε με μία νίκη στην έδρα του αντιπάλου, και ότι έτσι πρέπει να σκεφτόμαστε αν θέλουμε να προκριθούμε στους ομίλους του UEFA Champions League.»

«Όταν έγινε η κλήρωση των play-off γνωρίζαμε ότι κληρωθήκαμε με τον δυσκολότερο αντίπαλο που μπορούσε να μας τύχει. Σαν παίκτες το ξέραμε αυτό, χωρίς να χρειάζεται να μας το πει ή να μας το υπενθυμίσει κάποιος. Η Hoffenheim είναι κορυφαία ομάδα με κορυφαίους παίκτες και εξαιρετικό τεχνικό επιτελείο.»

«Το να παίξουμε και να τους νικήσουμε στην έδρα τους, στην οποία έχουν καταπληκτικό ρεκόρ τα τελευταία χρόνια, ήταν πάρα πολύ σημαντικό. Ήταν μεγάλο βήμα για μας. Είναι απλά ένα βήμα όμως. Ένα βήμα που δε θα σημαίνει τίποτα αν δεν ολοκληρώσουμε την αποστολή μας απόψε. Πιθανότατα έχετε όλοι ακούσει τη φράση ‘μόνο το πρώτο ημίχρονο έχει ολοκληρωθεί’. Αυτό είναι που έχει σημασία. Και το σπουδαιότερο πράγμα που ισχύει τώρα που μόνο το ‘πρώτο ημίχρονο’ έχει ολοκληρωθεί, είναι ότι όλα κρίνονται στη ρεβάνς, σε κάθε knock-out αναμέτρηση μεταξύ δύο ομάδων.»

Αποτέλεσμα εικόνας για liverpool vs hoffenheim

«Ξέρουμε ότι η Hoffenheim θα είναι πιο επικίνδυνη απόψε από όσο ήταν στην έδρα της. Έχει την ίδια φιλοδοξία με εμάς: Θέλει να βρεθεί στους ομίλους του Champions League. Όμως νομίζω ότι στη Γερμανία δείξαμε πόση σημασία έχει για εμάς να προχωρήσουμε σε αυτή τη διοργάνωση.»

«Όλη η σκληρή δουλειά της περασμένης σεζόν έγινε προκειμένου να επαναφέρουμε την ομάδα μας σε αυτή τη φανταστική διοργάνωση. Ξέρουμε ότι αυτό είναι που θέλουν οι οπαδοί μας, και μπορώ να σας πω ότι και εμείς οι παίκτες το θέλουμε εξίσου. Όμως το να το θέλουμε και το να το καταφέρουμε είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Είναι στους ώμους μας το βάρος της ευθύνης να το καταφέρουμε, εξασφαλίζοντας απόψε ότι θα κάνουμε το δυσκολότερο κομμάτι της δουλειάς – να την τελειώσουμε.»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com