Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Ενθουσιασμός στο Twitter για Howedes!

Ενθουσιασμός στο Twitter για Howedes!

Οι Κόκκινοι μπορεί να τα κατάφεραν απέναντι στην Hoffenheim και πήραν το θετικό αποτέλεσμα, αλλά οι οπαδοί τους εξακολουθούν να εκφράζουν τις αμφιβολίες τους για την άμυνα της ομάδας. Θεωρούν ότι ο συνδυασμός των ταλέντων των Mane, Salah και Firmino, ακυρώνεται από τα λάθη των αμυντικών.

Έχοντας επίσης κατά νου και τα τρία τέρματα που δέχθηκε η Liverpool στην ισοπαλία εκτός έδρας με τη Watford, δεν δίστασαν να κατακλύσουν το twitter με σχόλια και παροτρύνσεις προς τον Jurgen Klopp , να υπογράψει τον 29 χρονο Γερμανό αμυντικό από την Schalke.

Σε αυτό βοήθησαν και τα σχόλια Γερμανικών μέσων ενημέρωσης που χαρακτηρίζουν την κατάσταση του Benedikt Howedes, στην ομάδα του, ως τουλάχιστον περίεργη.

Η αιτία είναι ότι φέτος το καλοκαίρι και μετά από 6 διαδοχικές σαιζόν αναγκάστηκε να παραδώσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Ο ίδιος μάλιστα δήλωσε διπλωματικά στο facebook ότι: «Αν και δεν συμφωνώ με την απόφαση, θα πρέπει να την αποδεχθώ.»

Matip και Howedes, από την εποχή της συνύπαρξης τους στην Schalke

Ο Christian Heidel, διευθυντής της Schalke, προσπάθησε να δικαιολογηθεί λέγοντας ότι :» Είναι απογοητευμένος, αλλά με το Παγκόσμιο Κύπελλο να πλησιάζει, θα μπορεί πλέον να επικεντρωθεί αποκλειστικά στο ποδόσφαιρο

Η αλήθεια πάντως είναι ότι ο παίκτης είναι κάτι παραπάνω απογοητευμένος και τα μέσα ενημέρωσης στη Γερμανία , ξεκινώντας από την Bild, δηλώνουν ότι ο παίκτης θα μπορούσε να αποκτηθεί με μόλις 18-20 εκ ευρώ.

Οι φίλοι λοιπόν της Liverpool πλημμύρισαν το twitter με σχόλια απαιτώντας τη μεταγραφή του Γερμανού αμυντικού- αντί για εκείνη του Virgil Van Dijk, θεωρώντας ότι ο συγκεκριμένος παίκτης είναι έμπειρος, ηγέτης, και θα μπορούσε να οργανώσει την άμυνα των Κόκκινων με την βοήθεια του Matip.
Μάλιστα στους 7 αγώνες της Εθνικής Γερμανίας στο Μουντιάλ του 2014 στη Βραζιλία, ο Howedes έπαιξε σαν αριστερό μπακ, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη ο ενθουσιασμός και η ελπίδα των οπαδών της Liverpool ότι ο Klopp θα καταφέρει να δελεάσει τον συμπατριώτη του και να τον φέρει στην Αγγλία.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com