Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Mignolet : «Η φύση μας είναι η επίθεση»

Mignolet : «Η φύση μας είναι η επίθεση»

Την παραδοχή πως η Liverpool χρειάζεται να προσθέσει στο παιχνίδι της περισσότερο αμυντικό πνεύμα έκανε ο Simon Mignolet, o οποίος βέβαια τόνισε πως η φύση της Liverpool είναι να επιτίθεται και να αξιοποιεί όλο το ταλέντο που έχει μεσοεπιθετικά σαν ομάδα.

«Μπορούμε να παίξουμε μόνο με έναν τρόπο και αυτός είναι επιθετικά» δήλωσε ο Mignolet στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας για να συνεχίσει :

« Ξέρουμε πως μπορούμε πάντα να σκοράρουμε. Έχουμε τόσο στυλ επιθετικά. Έχουμε τόσο ταλέντο στην ομάδα και πρέπει να το χρησιμοποιήσουμε. Έχουμε την ποιότητα και το φυσιολογικό μας παιχνίδι θα είναι η επίθεση. Αλλά ξέρουμε πως πρέπει να βάλουμε περισσότερο αμυντικό πνεύμα. Ξέρουμε πως εκεί πρέπει να βελτιωθούμε. Δεν είμαστε τυφλοί. Όλοι το ξέρουν στα αποδυτήρια αλλά δε χρειάζεται να πετάξουμε όλα τα άλλα μακριά. Μία φυσικά επιθετική ομάδα που προωθείται αλλά πρέπει να προσθέσουμε πιο επιθετικό αμυντικό πνεύμα ώστε να μην σκοράρουν γκολ» πρόσθεσε ο Βέλγος τερματοφύλακας περιγράφοντας εύστοχα σε λίγες προτάσεις το αγωνιστικό παζλ της ομάδας.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com