Είσαι εδώ
Home > ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ > Μπορεί να βασιστεί στον Hendο η Liverpool;

Μπορεί να βασιστεί στον Hendο η Liverpool;

Δεν έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η παρουσία του Jordan Henderson στην ομάδα τη φετινή σεζόν. Ο αρχηγός των Reds, ο οποίος επέστρεψε από έναν επίμονο τραυματισμό στο πέλμα έχει χάσει τόσο τον ρυθμό του όσο και την «αξιοπιστία» του, κάτι που κάνει τον Sam McGuire, guest αρθρογράφο του «This Is Anfield» να αναρωτιέται αν όντως μπορεί να βασιστεί πια η Liverpool στον Jordan Henderson όπως βασιζόταν τα περασμένα χρόνια.

Ο 27χρονος έχει χάσει ένα πολύ κρίσιμο σημείο της περασμένης σεζόν, τονίζει ο McGuire, όπως και τα παιχνίδια με Villareal και Dortmund για το Europa League της προπερασμένης σεζόν. Επιπλέον, στον τελικό της Βασιλείας με αντίπαλο τη Sevilla ήταν ανέτοιμος και γι’αυτόν τον λόγο έμεινε στον πάγκο.

Η επάνοδός του με τη νέα σεζόν, στον ρόλο του αμυντικού μέσου και play maker της μεσαίας γραμμής τον βρήκε να κάνει μία αρκετά συμπαθητική προετοιμασία, όμως όταν ήρθε η ώρα για το πρώτο παιχνίδι της σεζόν, αυτό με τη Watford, με τους Coutinho, Lallana απόντες και τον Keita (ή όποιον Keita) να μην έχουν έρθει ποτέ, ο Hendo εξαφανίστηκε από το γήπεδο. Η Watford ήλεγχε το παιχνίδι, ενώ ο Cleverly, παίκτης που υποτίθεται ότι μάρκαρε ο Henderson βοήθησε τα μέγιστα στο 2ο γκολ της Watford.

Αυτά που υποτίθεται ότι θα διόρθωνε ο Henderson με την επιστροφή του ήταν αυτά που στοίχησαν στην ομάδα και ο McGuire αναρωτιέται αν είναι μόνο η «σκουριά» ο λόγος της κακής του παρουσίας. Σίγουρα παίζει τον ρόλο της, όμως μετά από μία ολόκληρη προετοιμασία σχεδόν υγιής, το δείγμα των πρώτων επίσημων αγώνων ήταν ανησυχητικό, τονίζει.

Η εμφάνιση του στον δεύτερο επίσημο αγώνα μάλιστα ήταν ακόμα χειρότερη. Ήταν αργός, απρόσεκτος στις πάσες του. Εξέθεσε τα, ήδη προβληματικά, center backs της ομάδας, αφήνοντας μία τεράστια τρύπα μπροστά τους, ενώ με την είσοδο του Milner στη θέση του, η Liverpool αυτόματα άρχισε να έχει τον έλεγχο του γηπέδου. Αυτό είναι είτε δείγμα κακής φυσικής κατάστασης είτε κακής απόδοσης. Όμως και η φυσική κατάσταση του Hendo είναι θέμα.

Τα τελευταία δύο χρόνια, ο Sturridge έχει κάνει 6 παραπάνω εμφανίσεις με την ομάδα της Liverpool (65 εναντίον 59) ενώ απ’ όταν πήρε το περιβραχιόνιο από τον Gerrard δεν έχει συμπληρώσει σεζόν με 30 αγώνες με τα «κόκκινα». Στο τέλος της ημέρας λοιπόν, πόσο σοφό είναι το να χτίσεις ομάδα με τον Henderson αρχηγό και «πυλώνα» της μεσαίας γραμμής και πόσο καιρό θα πάρει μέχρι να παραδεχτούν στη Liverpool ότι δεν είναι τίποτε άλλο από παίκτης rotation, που αν και εφ όσον είναι υγιής μπορεί να προσφέρει, όπως έχει καταντήσει να θεωρείται ο Daniel Sturridge;

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com