Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Εξαγριωμένος με Klopp ο Nagelsmann !

Εξαγριωμένος με Klopp ο Nagelsmann !

Ο προπονητής της Hoffenheim, Julian Nagelsmann, δήλωσε πως εκνευρίστηκε με τη δήλωση του Jürgen Klopp ότι η Liverpool στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα ανέτρεψε την πίεση των Γερμανών.

Ο προπονητής των «Reds» δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα πως η ομάδα αμύνθηκε εξαιρετικά επειδή το σχέδιό ήταν να δώσουν στους Γερμανούς χώρο ανάπτυξης στον οποίο δεν ήταν επικίνδυνοι.

Όμως ο Nagelsmann, του οποίου η ομάδα είχε 63% κατοχή στον αγώνα, πιστεύει πως ο Klopp προσπαθούσε να θολώσει τα νερά, καθώς η ομάδα του ήταν αυτή με το χειρότερο αγωνιστικό πρόσωπο.

«Όχι, δε συμφωνώ μαζί του. Βρεθήκαμε αρκετές φορές με την μπάλα στα πόδια μας σε καλά σημεία. Είπε αυτά τα λόγια για να προστατέψει τους παίχτες του». Είπε ο Nagelsmann.

«Σε καμία περίπτωση δε θα έλεγε πως η Hoffenheim έπαιξε καλά και εμείς ήμασταν χάλια. Για παράδειγμα όταν ο Wagner έβγαλε μία κάθετη πάσα σε κενό χώρο ήταν μία σημαντική μπαλιά».

Ο νεαρός προπονητής πιστεύει πως η ήττα ήταν σκληρή για τους παίχτες του, καθώς δέχθηκαν γκολ από μία εκτέλεση φάουλ και από μία σέντρα που κόντραρε στον αμυντικό (Nordtveit) και κατέληξε στα δίχτυα.

«Πιστεύω ότι παίξαμε πολύ καλά, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Είμασταν κυρίαρχοι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και είχαμε πιο σημαντικές ευκαιρίες».

«Είχαμε δύο ευκαιρίες με τον Gnabry και το πέναλντι, στο οποίο σταθήκαμε άτυχοι».

«Δεν δώσαμε χώρους για να βγάλουν αντεπιθέσεις, αλλά μετά ήρθε το φάουλ, στο οποίο σταθήκαμε άτυχοι ξανά».

«Το δεύτερο γκολ του Milner μπήκε από κόντρα στον αμυντικό. Δεν είμασταν οι χειρότεροι στο γήπεδο, αλλά αυτοί με τη λιγότερη τύχη».

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com