Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Ακόμα σε διαπραγματεύσεις με Can»

Klopp: «Ακόμα σε διαπραγματεύσεις με Can»

Ο Γερμανός κόουτς ελπίζει ότι εν τέλει ο συμπατριώτης του θα υπογράψει νέο συμβόλαιο.

Ο Jurgen Klopp παραδέχτηκε ότι ‘δεν είναι όλα τέλεια’ στις διαπραγματεύσεις με τον Emre, όμως ευελπιστεί ότι ο μέσος της ομάδας μας θα δεσμεύσει το μακροπρόθεσμο μέλλον του στη Liverpool.

Το συμβόλαιο του Can λήγει του χρόνου το καλοκαίρι, και οι εκτενείς συνομιλίες ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν έχουν καταφέρει μέχρι τώρα να οδηγήσουν στον συμβιβασμό τους.

Ο Emre έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της Juventus, και οι πρωταθλητές Ιταλίας αποσκοπούν στην εκμετάλλευση της αβεβαιότητας που επικρατεί από τη μη ανανέωσή του μέχρι τώρα. Όμως λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο, καθώς ο Klopp επιμένει ότι ο 23χρονος δεν πάει πουθενά.

Δεδομένης της λήξης του συμβολαίου του Can σε λιγότερο από ένα χρόνο, η ομάδα μας αναλαμβάνει ένα ρίσκο σε περίπτωση που δε συμφωνήσει φέτος μαζί του. Ωστόσο ο Klopp δεν αμφισβητεί την αφοσίωσή του.

«Μέχρι τώρα δεν έχει υπάρξει υπογραφή. Έτσι έχουν τα πράγματα», δήλωσε ο προπονητής των Reds.

«Είμαστε ακόμα σε συζητήσεις. Όχι, δε θεωρώ ότι είναι καλό που δεν έχουμε καταλήξει ακόμα σε συμφωνία. Αλλά προς το παρόν είναι όλα εντάξει και έτσι πρέπει να το εκλάβουμε.»

«Δεν έχει αλλού το μυαλό του. Είναι ένα σημαντικό συμβόλαιο για αυτόν στην ηλικία που είναι.»

«Είμαι 100% σίγουρος ότι δεν πουλάμε τώρα τον παίκτη με αυτά τα δεδομένα. Δεν πουλάμε έναν παίκτη από την πρώτη ομάδα, σίγουρα όχι.»

«Θα αγωνιστεί σίγουρα για εμάς τη φετινή σεζόν. Όλα τα υπόλοιπα θα πρέπει να τα κοιτάξουμε.»

Η στάση του Klopp στο θέμα του Emre παρουσιάζει έντονες αντιθέσεις με αυτή του Ronald Koeman στην περίπτωση του Ross Barkley, του οποίου το συμβόλαιο επίσης εκπνέει το 2018.

Με τον Barkley να αποφεύγει την επίτευξη συμφωνίας με την Everton και να αξιώνει αυξημένες απολαβές προκειμένου να μείνει στους μπλε του Merseyside, ο Koeman δε «μάσησε» και του έδειξε την πόρτα της εξόδου.

«Στη Γερμανία αυτού του είδους οι πιέσεις εμφανίζονται ένα χρόνο πριν τη λήξη του συμβολαίου κάποιου παίκτη. Στην Αγγλία αυτό γίνεται δύο χρόνια πριν», πρόσθεσε ο Klopp.

«Πέρυσι δεν ήμασταν έτοιμοι για διαπραγματεύσεις αλλά φέτος έχουμε μιλήσει.»

«Είναι ξεκάθαρο ότι τον θέλουμε και αυτός επίσης θέλει να μείνει. Από εδώ και πέρα έχουμε να κάνουμε με λίγες μικρές λεπτομέρειες.»

 

 

 

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com