Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αλλάζουν τα δεδομένα για Van Dijk;

Αλλάζουν τα δεδομένα για Van Dijk;

Το σημερινό ρεπορτάζ αναφέρει ότι το ιδιοκτησιακό καθεστώς της Southampton αλλάζει.

Η ιδιοκτήτρια της ομάδας Katharina Liebherr ανακοίνωσε τη συμφωνία με τους Κινέζους (πατέρας-κόρη) Jisheng Gao και Nelly Gao, οι οποίοι σύμφωνα με αυτό το ρεπορτάζ θα αποκτήσουν το 80% των μετοχών.

Η εξέλιξη αυτή φαίνεται ότι θα μετριάσει της πιθανότητες οι Άγιοι να έχουν στο μέλλον ένα ασταθές Διοικητικό Συμβούλιο, που αν συνέβαινε θα ενίσχυε το ενδεχόμενο η ομάδα μας να κερδίσει τη μάχη για τον Van Dijk.

Η Southampton  είχε απειλήσει να κινηθεί εναντίον της Liverpool μετά τα γεγονότα του περασμένου Ιουνίου, και τη φερόμενη ως παράνομη προσέγγιση των «κόκκινων» στον Ολλανδό.

Η Liverpool εξακολουθεί να ενδιαφέρεται για τον VvD, και περιμένει μία ένδειξη προθυμίας από πλευράς της Southampton προκειμένου να ξανακάνει κίνηση.

Η ομάδα του όμως ακόμα δεν προτίθεται να τον πουλήσει, παρά το αίτημα μετεγγραφής που κατέθεσε πρόσφατα.

Στη δήλωση που ακολούθησε τη σημερινή συμφωνία για την αλλαγή στην ιδιοκτησία της Southampton, η Liebherr επανέλαβε ότι πρόθεση της ομάδας είναι να χτίσει, και όχι να γκρεμίσει την τωρινή ομάδα.

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι ολοκληρώθηκαν οι διαπραγματεύσεις για την ένταξη ενός νέου συνεργάτη στο σύλλογό μας«, ανέφερε.

«Ύστερα από εκτεταμένη και αποτελεσματική δουλειά, ξεκινάμε μία συνεργασία με την οικογένεια Gao και είμαι ενθουσιασμένη για όσα πρόκειται να καταφέρουμε μαζί.»

«Σήμερα είναι η έναρξη ενός νέου και συναρπαστικού κεφαλαίου για το σύλλογο. Ο Jisheng Gao και η κόρη του, κυρία Nelly Gao μοιράζονται τις αξίες και τις φιλοδοξίες μας.»

Από εδώ και πέρα, μένει να δούμε αν (και ποιες) συνέπειες θα έχει το σημερινό συμβάν στην (επίμονη!) προσπάθεια της ομάδας μας να εξασφαλίσει την υπογραφή του Ολλανδού στόπερ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού τύπου πάντως, η Chelsea ενδέχεται αυτή την εβδομάδα να κάνει πρόταση της τάξης των 50 εκατομμυρίων λιρών για τον VvD.

 

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com