Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Εκτός διεκδίκησης του Can η Juventus

Εκτός διεκδίκησης του Can η Juventus

O Διευθύνων Σύμβουλος της Juventus Giuseppe Marotta παραδέχτηκε ότι η ομάδα του είναι απίθανο να διεκδικήσει την υπογραφή του Emre Can φέτος το καλοκαίρι, σύμφωνα με τον Marcus Christenson της Guardian.

O Emre αυτή την περίοδο συζητά με τους Reds μία ενδεχόμενη επέκταση του τρέχοντος συμβολαίου του, που λήγει το 2018, χωρίς να έχει επιτευχθεί συμφωνία μέχρι τώρα.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν υπαινιγμοί ή δηλώσεις που να αναφέρουν ότι ο Can σκοπεύει να αφήσει τη  Liverpool, ενώ τον περασμένο μήνα ο Jurgen Klopp δήλωσε ότι όλες οι πλευρές είναι αισιόδοξες για την έκβαση της υπόθεσης.

Η ομάδα μας εξακολουθεί να είναι αποφασισμένη να κρατήσει τουλάχιστον για μία ακόμη σεζόν τον Γερμανό χαφ, και αυτό μόνο στην περίπτωση που δεν ανανεώσει φέτος το συμβόλαιό του.

Εικάζεται ότι προκειμένου ο Emre να δεχτεί να ανανεώσει το συμβόλαιό του, θέλει να έχει κάποιες διαβεβαιώσεις αναφορικά με τον ρόλο του στην ομάδα του Klopp μακροπρόθεσμα.

Τον Μάρτιο δήλωνε χαρούμενος στη Liverpool, ότι κριτήριο για την παραμονή ή αποχώρησή του δεν είναι τα χρήματα, και ότι θα μπορούσε να παίξει για πολλά χρόνια στους Reds.

Ο Can και φέτος ενσωματώθηκε προς το τέλος της προετοιμασίας στις προπονήσεις, και στα τέλη Ιουλίου επεσήμανε ότι θέλει να έχει ακόμα σημαντικότερο ρόλο την προσεχή σεζόν.

«Είναι μία μεγάλη σεζόν για εμένα, και πιστεύω ότι είναι και για την ομάδα», εξήγησε.

«Πέρυσι τα πήγαμε αρκετά καλά, πιστεύω όμως ότι μπορούμε ακόμα καλύτερα, και για αυτό θα προσπαθήσουμε φέτος.» 

«Όσο για τον εαυτό μου, θέλω να ξεπεράσω τα όριά μου ώστε να βελτιωθώ, και επίσης να έχω αυτοπεποίθηση και μία καλή σεζόν.»

Συμπερασματικά, τα μέχρι στιγμής στοιχεία συνηγορούν στο ότι ο Γερμανός θα έχει σημαντικό ρόλο στην ομάδα μας και εν τέλει θα ανανεώσει, κάτι που επιβεβαιώνει τα όσα σας είχαμε γράψει το προηγούμενο διάστημα.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com