Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Κλείνει το μάτι» στη Liverpool o Chamberlain;

«Κλείνει το μάτι» στη Liverpool o Chamberlain;

Η Liverpool Echo βασίζει τον παραπάνω ισχυρισμό σε ένα like που έκανε  ο Alex-Oxlade Chamberlain σε facebook post που ανέφερε ότι ο παίκτης πρόκειται να μετεγγραφεί στην ομάδα μας για 28 εκατομμύρια λίρες.

Η εν λόγω δημοσίευση έγινε μόλις χθες, και υπήρξαν ορισμένοι -έχοντες αετίσιο μάτι- οπαδοί των Reds οι οποίοι την αντιλήφθηκαν αμέσως.

Ο «Ox», ο οποίος έπαιξε σαν αριστερό μπακ στον χθεσινό Community Shield ανάμεσα στην Arsenal και την Chelsea, είχε κινήσει το ενδιαφέρον του Jurgen Klopp τους πρόσφατους μήνες, όπως σας είχαμε γράψει στο liverpool.gr.

Ο 23χρονος βάσει συμβολαίου δεσμεύεται για έναν ακόμη χρόνο με τους «κανονιέρηδες», ωστόσο μέχρι στιγμής αρνείται να υπογράψει νέο.

Το δημοσίευμα της Echo κλείνει λέγοντας ότι με το ενδεχόμενο της απόκτησης του Naby Keita να έχει αποκλειστεί για το φετινό καλοκαίρι, η λύση του μέσου της Arsenal θα μπορούσε να αποτελέσει κατάλληλη επιλογή για τον Klopp, και ταυτόχρονα μία αφορμή ώστε να μετριαστεί η γκρίνια των φιλάθλων για τη μη επαρκή ενίσχυση της ομάδας.

Εμείς να τονίσουμε την άποψή μας, η οποία είναι ότι σε καμία περίπτωση ένα like σε ένα post δεν αποτελεί από μόνο του πειστήριο επιθυμίας του παίκτη να μετεγγραφεί στην ομάδα μας, παράλληλα όμως δε μπορούμε από τώρα να αποκλείσουμε ούτε το ενδεχόμενο ο παίκτης να επιθυμεί όντως να γίνει ένας Red, ούτε το ενδεχόμενο η ομάδα μας να διεκδικήσει την υπογραφή του μέχρι τις 31/8.

 

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com