Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ενθουσιασμένος ο Klopp απ’την κλήρωση

Ενθουσιασμένος ο Klopp απ’την κλήρωση

Ενθουσιασμένος δηλώνει ο Jurgen Klopp από το αποτέλεσμα της κλήρωσης των play offs του UEFA Champions League, η οποία έφερε την ομάδα της Hoffenheim στον δρόμο των Reds. O Klopp μάλιστα δήλωσε πως είχε ένα προαίσθημα σχετικά με τους συμπατριώτες του και ήταν αυτό που περίμενε ότι θα έβγαζε ο Giorgio Marchetti σήμερα το μεσημέρι!

«Πολύ ενδιαφέρον» είπε στο liverpoolfc.com o Klopp. «Για την ακρίβεια ήταν ακριβώς αυτό που περίμενα όταν κοίταξα. Αν υπάρχει επιλογή πάντα πετυχαίνουμε την Γερμανική ομάδα! Συγγνώμη γι’αυτό!» πρόσθεσε χαριτολογώντας.

«Ήταν ξεκάθαρο από την αρχή που μάθαμε ότι θα τους αντιμετωπίσουμε ότι δεν θα υπάρξει εύκολο παιχνίδι. Είναι η Hoffenheim και αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Αλλά πάντα θα πρέπει να θυμόμαστε το τι θα σκέφτηκαν και αυτοί την ώρα της κλήρωσης, ότι δεν είναι το καλύτερο πράγμα που τους έτυχε. »

«Είμαι εντελώς καλά με αυτό, χαρούμενος που το έμαθα και τώρα μπορούμε να αρχίσουμε την προετοιμασία. Είναι ισχυρή ομάδα, όπως μπορούν όλοι να φανταστούν. Όταν είσαι τέταρτος στην Bundesliga είσαι ισχυρή ομάδα. Είναι ένας πολύ ενδιαφέρων σύλλογος. Έχουν πολλούς εξαιρετικούς νέους παίκτες. Έχασαν τους δύο, τον Rudy και τον Sule απ΄την Bayern αλλά έχουν έναν εξαιρετικό νεαρό προπονητή, έναν πολύ ταλαντούχο άνθρωπο.»

«Είναι μία πραγματική πρόκληση και ανυπομονώ. Πρώτα παίζουμε με τη Watford αλλά παράλληλα προετοιμαζόμαστε για τη Hoffenheim και είναι πολύ συναρπαστικό αυτό. Συν τοις άλλοις, η Hoffenheim είναι σε μία πολύ όμορφη περιοχή, κι ας είναι βασικά χωριό παρά πόλη. Είναι μία ομάδα που έχει καθιερωθεί στην Bundesliga και δεν είναι πολύ μακριά από το σπίτι μου, από κει που μεγάλωσα. Μία πολύ όμορφη περιοχή και ένα ωραίο γήπεδο» κατέληξε ο Kloppo.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com