Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η παράδοση δείχνει Liverpool!

Η παράδοση δείχνει Liverpool!

Πάντα ένα από τα αγαπημένα πράγματα των απανταχού ποδοσφαιρόφιλων μετά από μία κλήρωση, είναι η εξέταση των στατιστικών και της παράδοση. Έτσι δεν μπορούμε να παραλείψουμε τα συγκεκριμένα στοιχεία και σε αυτήν την κλήρωση, η οποία έφερε τη Γερμανική Hoffenheim στο δρόμο της Liverpool, με στόχο την είσοδο στη φάση των ομίλων του Champions League. Πάμε όμως να δούμε κάποια απ’τα πιο σημαντικά στατιστικά, τα οποία δίνουν το προβάδισμα στη Liverpool.

Ας ξεκινήσουμε με τα βασικά. Η Liverpool δεν έχει παίξει ποτέ με την ομάδα της Hoffenheim. Έχει παίξει όμως με αρκετές Γερμανικές. Συγκεκριμένα, σε 32 παιχνίδια με Γερμανούς στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, η Liverpool μετράει 14 νίκες, 12 ισοπαλίες και μόνο 6 ήττες, με συνολικά γκολ 57 υπέρ και 29 κατά. Μάλιστα, πριν αναλάβει ο Jurgen Klopp, η Liverpool είχε να αντιμετωπίσει Γερμανική ομάδα από το 2005, ενώ στα χρόνια του Kloppo, αυτή θα είναι η τρίτη αντίπαλος μετά τις Augsburg και Dortmund! Ενώ στα τελευταία 14 παιχνίδια με Γερμανούς η Liverpool φαντάζει ακόμα πιο δυνατή καθώς μετράει 8 νίκες 5 ισοπαλίες και μόλις 1 ήττα!

O Γερμανός από την άλλη, απέναντι στην ομάδα της Hoffenheim έχει ένα αρκετά ισορροπημένο ρεκόρ. 5 νίκες, 6 ισοπαλίες και 5 ήττες έχει ο Γερμανός με Mainz και Dortmund απέναντι στην αντίπαλο των Reds.

Και οι Αγγλικές ομάδες πάντως δεν πάνε πίσω γενικότερα. Στην φάση των play-offs, από όταν αυτή συστάθηκε, το 2009, οι Αγγλικές ομάδες έχουν το 100%, καθώς Arsenal (2009,2011,2013,2014), Tottenham (2010), Manchester United (2015) και Manchester City (2016).

Τέλος, πάμε να δούμε τι έχει κάνει η Liverpool γενικότερα στα προκριματικά. Νίκη το 2001 με την FC Haka, το 2004 εναντίον της Graz AK ενώ τριπλό ήταν το εμπόδιο την επόμενη χρονιά, καθώς μπήκαν στον πρώτο προκριματικό γύρο! Πρώτο θύμα οι πρωταθλητές Ουαλίας, Total Network Solutions, ακολούθησε η FBK Kaunes και τέλος η CSKA Sofia. To 2006 ήταν η Maccabi Haifa, το 2007 η Toulouse, ενώ τελευταίος αντίπαλος σε προκριματικά Champions League η Standard Liege. Σε όλα τα εμπόδια η Liverpool πήρε την πρόκριση και ελπίζουμε ότι η Hoffenheim δεν θα αποτελέσει εξαίρεση!

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com