Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Είναι συναρπαστικό να βλέπω τη Liverpool να ανεβαίνει»

«Είναι συναρπαστικό να βλέπω τη Liverpool να ανεβαίνει»

Στην αποκάλυψη ότι στηρίζει τη Liverpool και χαίρεται με την πρόοδο της ομάδας, προχώρησε ο Fernando Torres σε συνέντευξή του μετά το τέλος της χθεσινής αναμέτρησης μεταξύ Atletico Μαδρίτης και Liverpool, στον τελικό του Audi Cup.

O Torres, που είχε εξελιχθεί σε fan favourite κατά τη διαμονή του στο Merseyside χρησιμοποιήθηκε στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης, η οποία βρήκε νικήτρια την νυν ομάδα του, με τον ίδιο να τονίζει πως πάντα τα συναισθήματα σε τέτοιες «συναντήσεις» είναι περίεργα:

«Είναι πάντα περίεργο και δύσκολο, αλλά ταυτόχρονα τόσο συναρπαστικό» είπε ο Torres. «Είναι τόσες πολλές οι αναμνήσεις που έρχονται στο μυαλό μου και θα είναι πάντα έτσι.»

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι προετοιμασίας. Οι δύο προπονητές άλλαξαν τόσα πολλά πράγματα σε σχέση με τους αγώνες της Τρίτης και όλοι οι παίκτες πήραν ευκαιρίες. Ακόμα είμαστε στην προετοιμασία, αλλά νομίζω ότι μπορούσε κανείς να δει δύο τοπ ομάδες να μάχονται με στόχο τη νίκη, γιατί πάντα θέλουν να κερδίζουν. Στο τέλος, νομίζω ότι το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο και στα πέναλτι όλα γίνονται.» 

«Είναι τόσο συναρπαστικό που η Liverpool επιστρέφει στο Champions League και ελπίζω να τα καταφέρουν στα δύο παιχνίδια που έρχονται. Είναι καλό για το ποδόσφαιρο γενικότερα να έχει τη Liverpool σε αυτή τη διοργάνωση και ποιος ξέρει, μπορεί να βρεθούμε αντιμέτωποι ξανά!»

«Η Liverpool τώρα πάει καλύτερα. Πέρυσι είχαν μία πολύ καλή σεζόν με κάποια σκαμπανεβάσματα αλλά νομίζω ότι έδειξαν πως μπορούν να είναι μία μεγάλη ομάδα. Είναι έναν χρόνο ακόμα μαζί και αν κρατήσουν όλους τους παίκτες τους τότε ο καθένας ξέρει το τι μπορούν να κάνουν και μακάρι να συνεχίσουν να βελτιώνονται.»

«Ο προπονητής τους ξέρει πως να χρησιμοποιήσει το επιθετικό ταλέντο που υπάρχει και έχουν δείξει το πόσο επικίνδυνοι είναι στην επίθεση, αλλά στο τέλος της ημέρας το θέμα είναι η συνοχή και η συνέχεια, που είναι το πιο δύσκολο πράγμα στο ποδόσφαιρο. Όταν παίζεις απέναντι σε τοπ ομάδες στην Ευρώπη πρέπει να είσαι σταθερός και νομίζω ότι πάνε όλο και καλύτερα χρόνο με τον χρόνο. Αν βελτιωθούν ελάχιστα παραπάνω φέτος πάνε για τεράστια πράγματα» κατέληξε ο El Niño

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com