Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Κοιτάζει» Lanzini η Liverpool;

«Κοιτάζει» Lanzini η Liverpool;

Ένα χθεσινό δημοσίευμα έρχεται να εμπλέξει τον μέσο της West Ham, Manuel Lanzini στη φετινή μεταγραφική λίστα της Liverpool.

Όπως αναφέρει άρθρο της…London Evening Standards, οι Reds έχουν στραφεί στον νεαρό Αργεντινό, θεωρώντας τον μία πιθανή λύση σε περίπτωση που ο Philippe Coutinho αποχωρήσει για τη Barcelona.

Η (όχι και τόσο φημισμένη για την εγκυρότητά της στα θέματα της Liverpool) λονδρέζικη εφημερίδα τονίζει ότι οι Hammers από την πλευρά τους δεν είναι διατεθειμένοι να δεχτούν καμία προσφορά για τον βραχύσωμο χαφ.

Το δημοσίευμα συνεχίζει λέγοντας ότι οι «Blaugrana» εστιάζουν στην ενίσχυση της μεσαίας τους γραμμής, (δεδομένης της πιθανής μετακίνησης του Neymar στην PSG) και ότι το νούμερο 10 της ομάδας μας είναι αυτή τη στιγμή ο βασικότερος στόχος της ισπανικής ομάδας, ενώ ακολουθούν οι Dele Alli και Eden Hazard ως εναλλακτικές επιλογές.

Το άρθρο καταλήγει επισημαίνοντας ότι η τωρινή χρηματική αξία του παίκτη ανέρχεται στα 12 εκατομμύρια λίρες, και πώς στόχος των Hammers είναι ο παίκτης να παραμείνει κάτοικος Λονδίνου για πολύ καιρό ακόμα.

Εμείς ως liverpool.gr θα επιμείνουμε στη θέση μας, η οποία είναι ότι ο Philippe Coutinho ΔΕΝ πρόκειται να πουληθεί στη Barcelona φέτος το καλοκαίρι. Όσο για τον Manuel Lanzini, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει έγκυρη πηγή η οποία να επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον του Jurgen Klopp για την απόκτησή του.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com