Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η συμβουλή του Carragher στον Coutinho

Η συμβουλή του Carragher στον Coutinho

Ο Philippe Coutinho χρίστηκε χθες αρχηγός της Liverpool στο φιλικό απέναντι στη Hertha Berlin σε μία ακόμη ένδειξη πως οι Reds δεν προτίθενται σε καμία περίπτωση να τον παραχωρήσει παρά το ενδιαφέρον της Barcelona.

Ο Jamie Carragher θεωρεί πως ο Βραζιλιάνος θα δώσει και πρέπει να δώσει ακόμη 12 μήνες στη Liverpool και ίσως είναι αναπόφευκτο κάποια στιγμή ο παίκτης να αποχωρήσει για την Ισπανία. « Ελπίζω να πάρουμε ακόμη 12 μήνες από αυτόν. Όταν υπέγραψε το 5ετές του συμβόλαιο δεν νομίζω πως πίστευε πως θα το εξαντλήσει. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως σε κάποιο στάδιο της καριέρας του ο Philippe όπως και οι περισσότεροι Λατινοαμερικάνοι θα θέλουν να παίξουν για έναν από τους δύο ισπανικούς γίγαντες. Η Barcelona και η Real Madrid θεωρούνται οι δύο καλύτερες ομάδες του κόσμου επειδή πάντα έχουν τους καλύτερους παίκτης. Είναι πάντα το όνειρο των περισσότερων παικτών να αγωνιστούν για αυτές οπότε δεν μπορούμε να παραπονεθούμε για αυτό.» είπε ο σχολιαστής του Skysports προτού εξηγήσει τη δική του λογική πίσω από την επιθυμία της ομάδας του Ernesto Valverde να αποκτήσει τον παίκτη.

« Λέγεται πως η Barcelona θα κάνει μία μεγάλη μετεγγραφή όχι μόνο επειδή κινδυνεύει να χάσει τον Neymar. Aλλά με τον Iniesta να φθάνει στο τέλος της καριέρας του βλέπουν τον Coutinho ως ιδανική προσθήκη. Για να είμαι ειλικρινής πιστεύω πως θα δώσει ακόμη 12 μήνες στη Liverpool και θα τον απολαύσουν οι φίλαθλοι. Όπως είπε ελπίζω και πιστεύω πως θα τον δούμε με κόκκινη φανέλα του χρόνου και μετά θα δούμε τι θα γίνει.» συμπλήρωσε ο Carragher.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com