Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Gini: «Πάντα χαίρομαι όταν σκοράρω»

Gini: «Πάντα χαίρομαι όταν σκοράρω»

Δηλώσεις έκανε ο Georginio Wijnaldum μετά το τέλος του χθεσινού φιλικού αγώνα της Liverpool με τη Herta Berlin.

Ο Ολλανδός μέσος έδωσε μικρή βαρύτητα στο πρώτο γκολ που πέτυχε σε εκτός έδρας αγώνα της Liverpool, και τόνισε ότι το έχει ξανακάνει.

«Έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά, προπονούμαστε πολύ και είναι ιδιαίτερα δύσκολο να παίζεις ένα τέτοιο παιχνίδι έχοντας ήδη προπονηθεί πραγματικά σκληρά», δήλωσε στο LFCTV.

«Δεν ήταν άνετο παιχνίδι. Ίσως το σκορ δείχνει ότι ήταν, αλλά ήταν αρκετά δύσκολο.»

«Αν προπονείσαι σκληρά και μπορείς αυτό να το μεταφέρεις στο match, τότε λαμβάνεις μεγαλύτερη ευχαρίστηση. Αν προπονείσαι σκληρά και αυτό δε βγαίνει προς τα έξω την ώρα του αγώνα, στο τέλος αισθάνεσαι ότι το κάνεις για το τίποτα. Μέχρι στιγμής δουλεύουμε σκληρά και ως τώρα αυτό αποδεικνύεται στα παιχνίδια, οπότε μπορούμε να είμαστε περήφανοι για τους εαυτούς μας.»

«Το είχα ήδη κάνει για τη Newcastle (το ότι σκόραρε) σε μερικά παιχνίδια της pre-season. Τώρα το έκανα ξανά, όμως ελπίζω να το κάνω και στο πρωτάθλημα. Για εμένα δεν έχει σημασία πού σκοράρω, αν σκοράρω είμαι χαρούμενος.»

«Είναι τρομερά ταχύς. (αναφέρεται στον Mohamed Salah) Δεν είδα το γκολ του διότι ήμουν στα αποδυτήρια αλλά άκουσα ότι ήταν ωραίο. Έχει εγκλιματιστεί πολύ καλά. Δεν είναι εξαιρετικός μόνο ως παίκτης, αλλά είναι και ένας άνθρωπος που κάνει τη δουλειά ευκολότερη ευκολότερη για τον ίδιο, αλλά και για εμάς.»

«Είναι πάντα καλό να παίζεις με καλούς παίκτες, αλλά κυρίως όταν είναι γρήγοροι. Μπορεί ο καθένας να το δει αυτό με τον Sadio (Mane) και τον Mo. Γίνεται ευκολότερο το έργο μας, διότι ο αντίπαλος πρέπει να έχει το νου του σε δύο ταχείς ποδοσφαιριστές και αυτό δημιουργεί χώρους αλλού μέσα στο γήπεδο για την ομάδα.»

«Όλοι μας μπορούμε να βγούμε κερδισμένοι από την ποιότητα αυτών των παικτών«, καταλήγει ο μέσος της ομάδας μας.

 

 

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com