Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Gerrard: «Ετοιμάζω τους παίκτες για τον Klopp»

Gerrard: «Ετοιμάζω τους παίκτες για τον Klopp»

Το να ετοιμάσει τους παίκτες του ώστε να είναι έτοιμοι για όταν κληθούν να συνεργαστούν με τον Jurgen Klopp στην πρώτη ομάδα νιώθει πως είναι το καθήκον του, ο Steven Gerrard. O νέος προπονητής της U18 του συλλόγου, μίλησε για τις πρώτες ημέρες του στο νέο του πόστο στο επίσημο σάιτ της ομάδας.

«Έχω ζήσει πολλά από τα όνειρα μου σε αυτόν τον σύλλογο και ξέρω τι σημαίνει να πας στην πρώτη ομάδα και να παραμείνεις εκεί και επίσης να βιώσεις την επιτυχία και την μακροημέρευση στον σύλλογο» είπε ο Gerrard.

«Θα ήθελα πολύ να δω περισσότερα άτομα απ’την Ακαδημία να συνεχίσουν και να καθιερωθούν. Υπάρχουν αρκετοί ποδοσφαιριστές που έχουν βιώσει παρόμοιες καταστάσεις και πρόκειται να πάρουν κι άλλες ευκαιρίες από τον προπονητή. Έχει αποδειχθεί ότι αν είναι αρκετά καλοί και προετοιμασμένοι να βελτιωθούν και να δουλέψουν σκληρά, τότε ο Jurgen θα τους χρησιμοποιήσει. Υπάρχουν τα πειστήρια.»

«Η προτεραιότητά μου είναι να προωθήσω όσο περισσότερους παίκτες γίνεται στην κλίμακα των Ακαδημιών. Όσο πιο πολλοί παίκτες γίνεται να πάνε στην U23 και να μείνουν εκεί και μετά να πάμε ακόμα παραπάνω.» τόνισε ο Gerrard. «Τo σημαντικό για μένα είναι ο Jurgen, μιας και μπορεί πολλοί να με κρίνουν από έξω με βάση τα αποτελέσματα, το οποίο είναι λογικό και το περιμένω. Όμως η δουλειά μου είναι να βελτιώσω τους παίκτες στον αγωνιστικό χώρο, ατομικά και ομαδικά αλλά και να τους κάνω επαγγελματίες όσον αφορά τη συμπεριφορά και τις συνήθειές τους. Να τους έχω έτοιμους για τον Jurgen.»

«Φανταστείτε ένας παίκτης να πάει στο Melwood, να είναι καθυστερημένος, να μην έχει την σωστή εμφάνιση μαζί του, η γλώσσα του σώματός του να είναι λάθος και να τα κάνει και μαντάρα στον αγωνιστικό χώρο, τότε δεν πρόκειται να μείνει για πολύ εκεί και εμείς νιώθουμε υπεύθυνοι γι’αυτό. Είναι πολλά που τρέχουν που ο κόσμος δεν τα περιμένει και δεν είναι μόνο για την ποδοσφαιρική πλευρά των πραγμάτων, αλλά για όλο το πακέτο, που  πρέπει να τους έχω έτοιμους για τον Jurgen Klopp» κατέληξε ο Stevie.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com