Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αστείες φήμες για Benzema

Αστείες φήμες για Benzema

Η Ισπανική Don Balon αναφέρει σε δημοσίευμά της πως η Liverpool θα ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Γάλλου επιθετικού της Real Madrid, Karim Benzema, αλλά θα κινηθεί για την απόκτησή του μόνο εαν οι Μαδριλένοι καταφέρουν να πάρουν τον Kylian Mbappe από τη Monaco. Πράγμα το οποίο δεν έχει καμία βάση και είναι απίθανο να συμβεί.

Σε δηλώσεις του πριν τη φιλική αναμέτρηση με την Manchester United στις ΗΠΑ, ο προπονητής της Real, Zinedine Zidane είπε πως με την αποχώρηση του Morata, η ομάδα χρειάζεται άμεσα επιθετικό, καθώς ο Benzema είναι ο μόνος στο ροστερ. Άρα αμέσως τα λεγόμενα του δημοσιεύματος ακυρώνονται από τον Zidane, βγάζοντας από τον κόπο τους υπεύθυνους της Liverpool.

Όπως σας έχουμε ξαναγράψει, η ομάδα δε θα κινηθεί για επιθετικό στο μεταγραφικό παζάρι, καθώς υπάρχουν ήδη τέσσερις καθαροί επιθετικόι στο ρόστερ και ο Firmino ο οποίος παίζει συχνά στην επίθεση. Ο μόνος επιθετικός για τον οποίο θα έκανε κίνηση ο Klopp είναι ο Kylian Mbappe, αν και μόνο αν ήταν σίγουρο ότι θα δεχθεί την πρότασή μας.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com