Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Νέα πρόταση 83 εκατομμύρια για Keita;

Νέα πρόταση 83 εκατομμύρια για Keita;

Γνωρίζουμε ότι εδώ και καιρό η Liverpool ασχολείται αποκλειστικά με την υπόθεση του Naby Keita.O 22χρονος μέσος φαντάζει η ιδανική λύση για την μεσαία γραμμή των Reds και αυτός είναι ο λόγος που οι άνθρωποι της Liverpool προσφέρουν όλο και περισσότερα λεφτά στην Leipzig.

Οκ, ξέρουμε πως η Bild δεν είναι και το πιο αξιόπιστο μέσο, αλλά υποστηρίζει πως έγινε 3η πρόταση για τον Keita.Αυτή την φορά, η προσφορά της Liverpool αγγίζει τα 83 εκατομμύρια ευρώ(!).Αν αληθεύει ότι έγινε τέτοια πρόταση στον γερμανικό σύλλογο, τότε ίσως η Leipzig δυσκολευτεί να απαντήσει αρνητικά.

Βέβαια, από τους Γερμανούς τα περιμένουμε όλα γιατί ήδη το θέμα του Keita έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις.Φαντάζει δύσκολη η περίπτωση του νεαρού μέσου, αλλά σίγουρα θέλουμε να τον δούμε στην τελική να πιάνει λιμάνι και να φοράει τα κόκκινα.

Να αναφέρουμε ότι ο Keita, με ένα σκληρό μαρκάρισμα τραυμάτισε τον συμπαίκτη του, Diego Demme, στην προπόνηση και λίγο έλειψε εν συνεχεία να πιαστεί στα χέρια και με μερικούς ακόμη.Αυτό το σκηνικό, έγινε μία ημέρα αφότου η Leipzig απέρριψε την πρόταση ύψους 65 εκατομμυρίων ευρώ της Liverpool, για την απόκτηση του νεαρού μέσου από την Γουινέα.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com