Είσαι εδώ
Home > uncategorized > Σύναψη συμφωνίας για συνεργασία με την Tibet Water Resources Ltd.

Σύναψη συμφωνίας για συνεργασία με την Tibet Water Resources Ltd.

Σε μία σημαντική συμφωνία ήρθε σήμερα η Liverpool, καθώς ανακοίνωσε πως η Tibet Water Resources Ltd θα είναι η επίσημη συνεργάτης νερού στην Κίνα.

Η συμφωνία θα βρει τις δύο πλευρές σε συνεργασία για την δημιουργία μοναδικών εμπειριών για το φιλάθλους και τους καταναλωτές. Επίσης, η εταιρεία θα επωφεληθεί από μία ποικιλία προϊόντων μάρκετινγκ της Liverpool, που περιλαμβάνει υποστήριξη στο διαδίκτυο και στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, καθώς και πρόσβαση σε παίκτες και θρύλους της ομάδας.

Ο Sunny Wong, εκτελεστικός διευθυντής της Tibet Water Resources Ltd., δήλωσε:

«Αυτή η συμφωνία είναι σημείο αναφοράς για την πορεία της εταιρείας. Είμαστε περήφανοι ως συνεργάτες της Liverpool, ενός τεράστιου συλλόγου με τεράστια βάση φιλάθλων. Αυτή η συμφωνία θα βοηθήσει την εταιρεία μας να επεκταθεί στην παγκόσμια αγορά. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με την Liverpool για την δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους φιλάθλους και τους πελάτες μας», ενώ ο Billy Hogan, επικεφαλής του εμπορικού τμήματος της Liverpool, με την σειρά του ανέφερε:

«Καλωσορίζουμε περήφανα την Tibet Water Resources Ltd. στην οικογένεια της Liverpool ως περιφερειακό συνεργάτη μας στην Κίνα. Έχουμε τόσους πολλούς φιλάθλους στην Κίνα, και φάνηκε από τα δύο sold out παιχνίδια μας στο Χονγκ Κονγκ. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με την εταιρεία για να φέρουμε πιο κοντά τους φιλάθλους μας εκεί, ενώ θα βοηθήσουμε παράλληλα την εταιρεία να χτίσει το όνομά της στην Κίνα» 

Η συμφωνία είναι ακόμα ένα βήμα για την περαιτέρω διείσδυση της Liverpool στην ασιατική αγορά, η οποία έχει πρόσφορο έδαφος και μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης για τον σύλλογο.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com